Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2’si 5 saniyede bulabiliyor!

Zeka testleri yaparak hafızanızı güçlendirebilirsiniz. Zeka testi ile kendinizi herkese kanıtlamak ister misiniz? Özel olarak tasarlanmış görselde gizlenmiş bir fil vardır. Gizli fili bulmak için de 5 saniyeniz bulunmaktadır. Peki resimdeki gizli fili bulabilir misiniz? İnsanlardan sadece yüzde 2’si 5 saniyede bulabiliyor!

Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2’si 5 saniyede bulabiliyor!
Yayınlama: 05.12.2022
A+
A-

Kıvrak biz zekaya ve dikkatli bakışlara sahip olduğunu düşünüyorsanız ve  “Ben ayrıntılardaki her şeyi görürüm.” diyorsanız işte tam size fırsat! Karşınızdaki resim bir optik illüzyondur. Görselde gizlenmiş olan fili görmek ise oldukça zor. Peki resimde gizlenmiş fil nerede? İnsanlardan sadece %2’si 5 saniyede bulabiliyor!

RESİMDEKİ GİZLİ FİL NEREDE?

Gözlem becerinizi geliştirici optik illüzyonlar ile can sıkıntınızı giderebilirsiniz. Araştırmalar optik illüzyonların insan beyninin işleyişini anlayamaya da yardımcı olduğunu ileri sürüyor. Ayrıca optik illüzyonlar olayları nasıl algıladığınızı da ortaya çıkartıyor. Karşınızdaki resmide saklanan fil zekice gizlenmiştir.

Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!

İNSANLARIN SADECE YÜZDE 2’Sİ 5 SANİYEDE FİLİ BULABİLİYOR!

Hazırlanan çizimde birçok insan parkta keyifle vakit geçiriyor. Kulaklıkla müzik dinlerken köpeklerini gezdiren bir kadın, ailece oturmuş piknik yapanlar, bir bankta oturan yaşlı teyze ve bir çocuk… Bu kadar ayrıntılı bir fotoğrafta gizlenmiş bir fil de mevcut. Acaba 5 saniyede fili bulabilecek misiniz? Süreniz başladı!

Optik illüzyonlar aslında, gözlem becerinizi ve durumsal farkındalığınızı test etmektedir. Bu tür testleri ne kadar çok çözerseniz gözlem yeteneğinizde o kadar artacaktır. Peki gizlenmiş fili bulabildiniz mi?

FİLİ BULABİLDİNİZ Mİ?

Eğer fili bulabildiyseniz gerçekten keskin bir gözlem beceriniz var. Tebrikler, fili 5 saniyede gören %2 insan arasında siz de varsınız! Göremeyenlere filin yerini gösterelim.

Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!

İŞTE RESİMDEKİ GİZLENMİŞ FİL!

Resimde saklanan fil, bankta oturan yaşlı teyzenin yanındaki küçük ağacın içine gizlenmiş durumdadır. Hortumunu, kulaklarını ve karnını dikkatli baktığınızda fark edebilirsiniz.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş