Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!

Kişiliğinizi hakkında detayları veren bir test ile karşınızdayız. Siz farkında olmadan yaptığınız ya da sevdiğiniz şeyler sizin hakkınızda ipuçları veriyor. Bunlardan bir tanesi de oturma şekliniz… Peki kendini tanımaya var mısınız? İşte oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!

Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!
Yayınlama: 05.12.2022
A+
A-

Davranış uzmanları, oturma pozisyonlarının karakter ve kişilik hakkında bilgi verdiğini açıkladı. Bacaklarınızı kullanma şekliniz, bilinçaltınız tarafından hareket  ettirilmektedir. Bu sebeple oturma şekliniz karakteriniz ve kişiliğiniz hakkında detaylar verir. Peki siz nasıl oturuyorsunuz? Bacak bacak üstüne atarak mı, normal yani dizleriniz düz şekilde mi? Yoksa dizlerinizi açarak mı?

Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!

NORMAL YANİ DİZLER DÜZ OTURMA

Dizler düz oturma pozisyonu ile oturuyorsanız kişilik özelliklerinizde yüksek zekaya sahip olma, temizliğe önem verme ve dürüstlük yer alıyor olabilir. İçine kapanık birisi olduğunuz kadar dakiklik de sizin için oldukça önemli. Becerilerine güvenilen ve yapılacak işler hakkında ilk akla gelen kişi olabilirsiniz. Ufak tefek sıkıntılar dışında sağlıklı birisiniz. İyimsersiniz ve kendinize güveniyorsunuz. Çevrenizde özgüvenli olarak tanınıyorsunuz. Gerçekçi ve pratik olabilirsiniz. Akıllıca çalışmanın, çok çalışmaktan daha üstün olduğuna inanıyorsunuz.  Tertipli ve düzenlisiniz. Eşyalarınızın düzeni sizin için oldukça önemli olabilir. Çekingen ve sessiz birisiniz. Dedikodu yapmayı ve insanları çekiştirmeyi sevmiyorsunuz. Duygularınızı kontrol altında tutmayı seviyorsunuz . Gerginlik ve kavgalardan uzak durmaya çalışırsınız.

Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!

DİZLER AÇIK OTURMA

Eğer dizleriniz ayrı oturuyorsanız çoğunlukla benmerkezci bir yapınız bulunuyor. Kibirli ve yargılayıcı bir karakteriniz olabilir. Ama bunların yanı sıra içinizde kaygı ve endişe taşıyor olabilirsiniz. Dikkat süreniz kısa olabilir ve konsantre olma konusunda problem yaşayabilirsiniz. Dikkatiniz kolayca dağılabilir. İletişim becerileriniz iyi olabilir ama düşüncelerinizi toplama konusunda bazen sıkıntı yaşayabilirsiniz. Düşünmeden konuştuğunuzda tartışmalara ve kavgalara yol açabilirsiniz. Kolayca sıkılan bir yapınız olabilir. İlişkilerde belirsizlikleri sevmeyebilirsiniz ve ilgisizlikten nefret edebilirsiniz. Yaşadığınız hayatta her şeyin sizin kontrolünüzde olmasını isteyebilirsiniz.

Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!

BACAK BACAK ÜSTÜNE ATARAK OTURMA

Eğer bacak bacak üstüne atarak oturuyorsanız hayal gücünüz yüksek ve yeni fikirler üreten bir yapınız olabilir. Ayrıca aldığınız kararlardan çok çabuk vazgeçebilirsiniz. Kişiliğiniz gösterişli olsa da çevrenize rahatsızlık vermemek için yüksek sesle konuşmayabilirsiniz. Kibirli ve savunmacı bir karakteriniz olabilir. Güven sorunu yaşayabilirsiniz. Reddedilme ve hayal kırıklığı yaşamaktan çekinerek hareket edebilirsiniz. Beden dili eğitmenleri, bir kişinin bacak bacak üstüne atarak oturduğunda kendinden emin olduğu ve sohbete dahil olabileceklerini söyledi. Bunun dışında eğer kişiler sürekli kıpırdanıyorsa veya kramp girerken bacak bacak üstüne atıyorsa kaygılı oldukları anlamını taşıyor.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş