Yerli ve Milli Parti Başkanı Mutlu’dan evlat nöbetindeki ailelere destek ziyareti

DİYARBAKIR’a partisinin il binası açılışı için gelen Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, HDP İl binası önünde evlat nöbetini sürdüren aileleri ziyaret etti. Mutlu, “Bütün anaların gözyaşları aynıdır. Rengi, dini, dili, ırkı olmaz. Bu gözyaşlarının asla ve asla bir damlasını akıtmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. İnşallah tez zamanda evlatlarına kavuşurlar” dedi.

Yerli ve Milli Parti Başkanı Mutlu’dan evlat nöbetindeki ailelere destek ziyareti
Yayınlama: 10.03.2024
A+
A-

 Diyarbakır’da partisinin il binasının açılışı için gelen Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, 375 aile tarafından dönüşümlü olarak 1651 gündür sürdürülen HDP önündeki evlat nöbetindeki aileleri ziyaret etti. Mutlu, HDP İl Binası önündeki çadırda evlat nöbeti tutan ailelerle tek tek görüştü.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Mutlu, “Buraya gelmişken Diyarbakır annelerinin elini öpmeden, onların acılarına ortak olmadan gitmek Teoman Mutlu olarak şahsıma yakışmazdı. Geldim, burada kendilerini tek tek dinledim. Evlatlarının hasretiyle kalpleri acıyor. Kalplerinin içerisinde evlatlarının hasretiyle yanıp tutuşuyorlar. Devletimiz o kadar çok büyüktür ki, buradan kendilerine tek söyleyeceğim şey, devletimizin kapısından başka bir kapı yoktur. Lütfen analarınızı çok fazla ağlatmayın. Yıllardan beri bu oluşmuş düzene karşı çıktıkları için annelere teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Burada o kadar çok destek oluyor ki kendilerine, Allah razı olsun. Bütün anaların gözyaşları aynıdır. Rengi, dini, dili, ırkı olmaz. Bu gözyaşlarının asla ve asla bir damlasını akıtmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. İnşallah tez zamanda evlatlarına kavuşurlar, burada hepsinin ellerinden öpüyorum. Diyarbakır’dan kendilerine hem şahsım olarak hem de Yerli ve Milli Parti olarak desteğimizin sonsuz olduğunu söylüyorum” diye konuştu. (DHA)

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş