Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kalyon Holding'in yapımını üstlendiği Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kamuda tasarruf tutarlarının sorulması üzerine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Maliye politikası kısmında kamu tasarruflarının çok çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Şimdi tek tek maddelere girmemiz doğru olmaz...
27.04.2024
0
0
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan seviyesiz açıklamaları, soykırım suçu işleyen işgalci İsrail Hükümetinin çocuk, kadın demeden yaptığı katliamları gizleyemeyecektir dedi.
27.04.2024
0
3
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Yunan mevkidaşı Lina Mendoni ile 'Romeo ve Juliet' tiyatro oyununun galasına katıldı. Ege'nin her iki yakasında tiyatro severlerle buluşacak olan oyunla ilgili konuşan Ersoy, Şimdi ise çok güzel bir sanat birlikteliği vesilesiyle buradayız. Devlet Tiyatrolarımız ile Pire Belediye Tiyatrosunun ortak bir proje çerçevesinde...
26.04.2024
0
0
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanımız bu soykırım şebekesine karşı insanlığın ve küresel vicdanın sesidir. Tüm uluslararası platformlarda Filistin halkının haklarını en üst seviyede savunmaya devam edeceğiz dedi.
26.04.2024
0
3
REKLAM ALANI
Dışişleri Sözcüsü Keçeli: Cumhurbaşkanımızın 9 Mayıs günü ABD’ye yapması planlanan ziyaret, programların uyuşmaması nedeniyle, her iki taraf için uygun olacak ileri bir tarihe ertelenmiştir. Türkiye ve ABD arasında üst düzey diyalog devam edecektir.
26.04.2024
0
3
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters'i Vahdettin Köşkü'nde kabul etti.
26.04.2024
0
1
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Erdoğan, “Ticari ve ekonomik ilişkilerimiz derinleşerek güçlenmeye devam ediyor. Hollanda, Türkiye'deki en büyük yabancı yatırımcı ülke konumundadır. Girişimcilerimiz ise Hollanda'da 6 milyar avro değerindeki yatırımlarıyla yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağlıyor. İkili ticaretimiz geçtiğimiz sene 13...
26.04.2024
0
2
TRT İspanyolca Konuşulan Ülkeler 1. Yayıncılık Zirvesi ve TRT İspanyolcanın tanıtım programına katılan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Ne yaparlarsa yapsınlar Filistin davası mevzubahis olduğunda yerimiz bellidir. Yerimiz, hakikatin yanıdır. Yerimiz katledilen o masum gazetecilerin yeridir. Biz hakikat nöbeti tutuyoruz. Hakikat için savaşıyoruz ve buradaki gayretlerimiz de bununla ilgidir dedi.
26.04.2024
0
0
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü.
26.04.2024
0
2
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Romanya’da Karadeniz Kıyısı-Podişor Doğalgaz Boru Hattı'nın İlk Boru İndirme Töreni'ne katıldı.
26.04.2024
0
1
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Irak’ın yıllardır çatışmalarla, istikrarsızlıkla anılan bir ülke değil, kalkınma hamleleriyle, elindeki potansiyeli kullanan siyasal istikrar ve bölge ülkeleri ile entegre bir şekilde barışçıl Komşuluk ilişkileri içerisinde olan bir ülke olmasını bir her zaman için arzu ediyoruz dedi.
26.04.2024
0
0
betnis giriş
betnis
yakabet giriş