Politika

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “7 Ekim'den bu yana gerçekleştirdiği soykırımlarla, adeta terör örgütü gibi hareket eden bir ülkenin başbakanını soykırım suçlusunu Amerika Birleşik Devletleri'nin Kongresi'nde ayakta alkışlayanlar bu insanlık vicdanında ve dünyanın huzurunda, dünya tarihine bir kara leke olarak geçmiştir” dedi.
26.07.2024
0
0
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2 milyar 211 milyon 646 bin TL tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu.
26.07.2024
0
0
Türkiye Cumhuriyeti'nin 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Üniversiteler, kamunun vicdanıdır. Bugün dünyanın en büyük üniversiteleri ayağa kalkıyor. Yönetimleri, idarecileri, devlet adamları Filistin'deki katliama gözlerini kapatıp çeşitli diplomatik oyunlarla bu işi kamuoyundan saklamaya çalışırken üniversite gençliği temiz, saf, iyi niyetli dünyanın vicdanı oluyor. Üniversiteler de Gazze'deki Filistin'deki katliamı dile getiriyorlar. Bu bakımdan...
26.07.2024
0
1
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinde halka hitap etti. Erdoğan, Ana - bana ocağı Güneysu'da sizlerle tekrar bir arada olduğumuz için çok çok mutluyum. Rabbim yar, yardımcımız olsun inşallah. İnşallah pazar akşamına kadar Rize'deyiz. Buradaki, gerek konutlarla ilgili gerekse atacağımız bazı adımları inşallah yerinde görelim istiyorum dedi.
26.07.2024
0
0
REKLAM ALANI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, sokak hayvanlarına ilişkin yürürlüğe girecek yasayla ilgili “Yoğun bir sahiplendirme kampanyası yürüteceğiz. Sadece barınakla olmaz. Bunları yapmayan belediyelere de hapis cezasına varıncaya kadar ceza gelecek. Bu sorunu çözmemiz lazım. Sokaklar güvenli olacak, hayvanların canına zarar gelmeyecek. Bir tek hayvan dahi öldürülmeden bu sorunun...
26.07.2024
0
1
TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş, Filistin Devlet Başkanı Sayın Mahmud Abbas'ı milli iradenin tecelligahı olan TBMM'de, Filistin halkının hak ve adalet mücadelesini tüm dünyaya güçlü şekilde duyurmak üzere hitapta bulunması için bir mektup yazarak ülkemize davet etmiştir dedi.
26.07.2024
0
2
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı sonrasında basın açıklaması yaptı. Bakan Kacır, “Türkiye son 22 yılda Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yatırımlarda üretim alanında muazzam bir ivme ile gelişme kaydetti. Sanayide çalışan sayımızı 3 milyon 900 binden 6 milyon 700 bine yükselttik. Organize sanayi bölgelerimizin sayısını...
26.07.2024
0
3
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Burada konuşan Uraloğlu, Bugün denizcilikte öncü ülkeler arasında olan bir Türkiye'den bahsediyoruz. Gemilerimizde dalgalanan Türk bayrağı en prestijli bayraklar arasında ifadelerini kullandı.
26.07.2024
0
3
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Teknoloji Teşvik Programı Tanıtım Toplantısı'nda konuşuyor. Canlı yayınımızı izlemek için alttaki YouTube linkine tıklayabilirsiniz.
26.07.2024
0
3
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tahsil edilmeyen SGK alacaklarının hepsini birden alıp, tahsilata koymak, vergi alacaklarının hepsini birden tahsilata koymak, devlet eliyle milletin seçtiklerine meydan okumaktır. Devletle millet yarışmasın. Zaman zaman karşı karşıya geldi. Bunu bir daha yapmayın. Bir gün devlet milletin karşısına dizilirse, orada devlet değil millet kazanır dedi.
26.07.2024
0
3
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız dedi.
26.07.2024
0
2
betnis giriş
betnis
yakabet giriş