Bahçeli, Ümit Özdağ’ın Sinan Ateş cinayetiyle ilgili sözleri için savcıları göreve çağırdı

Parti grubunda konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili “Hepimiz katilin kim olduğunu biliyoruz” şeklinde bir çıkışa imza atan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ için savcıları göreve çağırdı. Bahçeli, “Adına zafer denilen bir partinin ümitsiz vakanın ‘Hepimiz katilin kim olduğunu biliyoruz’ açıklamasıyla savcıların alanına giren bir açıklama yaptı. Bu savcıların ana görevi olduğu çağrım ve görevimdir” dedi.

Bahçeli, Ümit Özdağ’ın Sinan Ateş cinayetiyle ilgili sözleri için savcıları göreve çağırdı
Yayınlama: 10.01.2023
A+
A-

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sinan Ateş cinayetine dikkat çekmek için hazırlattığı “‘Yerli ve milli’ katil kim?” pankartının tüm parti il binalarına asılması talimatını verdi. Parti grubunda bu konuya değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ümitsiz vaka” olarak nitelendirdiği Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’a sert sözlerle yüklendi.

Bahçeli açıklamasında “Adına zafer denilen bir partinin ümitsiz vakanın ‘Hepimiz katilin kim olduğunu biliyoruz’ açıklamasıyla savcıların alanına giren bir açıklama yaptı. Bu savcıların ana görevi olduğu çağrım ve görevimdir. Şimdi de parti binalarına ‘Yerli ve milli katil kim’ yazacak kadar yerin dibine geçtiler” dedi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş