ODUNPAZARI BELEDİYESİNDE ZABITA YÜKSELME SINAVLARINA “ŞAİBE” KARIŞTI İDDİA EDİLDİ

ODUNPAZARI BELEDİYESİNDE ZABITA YÜKSELME SINAVLARINA “ŞAİBE” KARIŞTI İDDİA EDİLDİ
Yayınlama: 02.01.2024
A+
A-

2023 yılı “Odunpazarı Belediyesi Şaibe yılı” olarak kayıtlara geçti.

Odunpazarı Belediyesi hakkında bitmek bilmeyen şaibe iddialarına bir yenisi  daha eklendi. Daha önce Yenikent kapalı pazaryeri hakkında ortaya çıkan çeşitli yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları ve Odunpazarı belediye başkan yardımcısı Necati Sarıca’nın kurumda onlarca avukat bulunmasına rağmen dışarıdan hizmet alımı yöntemi ile avukat anlaşma yaptığı ve bir yıl boyunca periyodik olarak bahsi geçen bayan avukata ödemeler yaptığı, işin enteresan tarafı ise kendi öz oğlunun aynı yıl hukuk fakültesini bitirdiği ve hizmet alımı yaptığı bayan avukatın yanında zorunlu staj yaptığı ve bu yapılan hizmet alımı anlaşmasından ödenen ücretin kendi oğluna maaş olarak ödettiği  iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

 

2023 yılının son şaibesi ise ZABITA GÖREVDE YÜKSELME sınavlarında olduğu iddia edildi. Yzılı sınav sonuçlarında yüksek puan alanların mülakatlarda düşük puan verilerek başarısız oldukları ortalama puan alanların yüksek mülakat puanı verildiği ve özellikle Ak Parti döneminden kalan belli bir ideolojik yapıdaki zabıtalara bilerek puan verilmediği iddia edildi.

zabıta sınav

Tarafımıza gelen bilgilerde özellikle mülakat puanları düşük zabıta çalışanlarının Eskişehir mahkemelerine dava açıp yürütmeyi durdurma kararı aldıracağı yönünde.

Bu iddiaların takipçisi olacağız.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş