Ayşen Gürcan devreye girdi, toz gitti yol geldi

AK PARTİ ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ PROF. DR. AYŞEN GÜRCAN’IN, ÇÖZÜM SÖZÜ VERDİĞİ MAHALLEDE, YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

Ayşen Gürcan devreye girdi, toz gitti yol geldi
Yayınlama: 29.08.2023
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan’ın, çözüm sözü verdiği mahallede yol çalışmaları başladı.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan’ın Aşağıdudaş Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyaret esnasında şikayetlerini dile getiren mahalle sakinleri, Aşağıdudaş ve Bahçekuyu mahallelerini karayoluna bağlayan yolun stabilize olması ve yolu kullanan maden kamyonları toz taşımı yapmasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını söylemişti. Konuyla ilgileneceğini belirten Prof. Dr. Ayşen Gürcan, en kısa sürede mermer şirketleri ile görüşeceğini belirterek yolun iyileştirme çalışmalarını başlatılması için Aşağıdudaş mahalle sakinlerine söz vermişti. Ziyaretten kısa bir süre sonra Aşağıdudaş ve Bahçekuyu mahallelerini karayoluna bağlayan yolda bir maden işletmesi tarafından çalışma başlatıldı. İyileştirme çalışmaları başlatılan yol tamamlandığında, mahalle sakinlerinin sorunu çözmüş olacak.

Yol çalışmalarının başlamasından dolayı memnuniyetini dile getiren Aşağıdudaş Mahallesi Muhtarı Bülent Acar, şunları söyledi:

“Toz gitti yol geldi. İstek ve taleplerimizi dinleyen ve yolun yapılmasında emekleri olan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan’a ve Beylikova Belediye Başkanımız Özkan Alp’e Aşağıdudaş Mahallesi adına teşekkür ederim.”

Ayşen Gürcan devreye girdi, toz gitti yol geldi
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş