Mesleki Eğitimin Geleceği adlı kitap yayınladı

BERKER KILIÇ MESLEKİ EĞİTİMİN GELECEĞİ ADLI KİTABINI YAYINLADI

Mesleki Eğitimin Geleceği adlı kitap yayınladı
Yayınlama: 30.08.2023
A+
A-

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde yayın hayatına devam eden Kitap Kulübü Yayınları, Esra Kılıç ve Berker Kılıç tarafından hazırlanan Endüstri 4.0 mesleki eğitimin geleceği isimli akademik eseri yayına sundu. Eser elektronik çağda mesleki eğitim yaklaşımlarını ve temellerini merkeze alıyor.

Kitapta Endüstri 4.0 teknolojilerinin iş dünyasına etkisinin yanı sıra, mesleki eğitimin geleceği üzerine değerlendirmeler yer alıyor. Dr. Berker Kılıç, endüstri 4.0 ile birlikte, iş dünyasında teknolojik dönüşümler yaşanırken, meslekler ve iş süreçlerinin değiştiğini mesleki eğitimin de bu değişime uygun bir şekilde şekillendiğine dikkat çekiyor.

Kitap hakkında detaylara değinen Kılıç, “Günümüzde mesleki eğitim, endüstri 4.0 teknolojilerini içeren yeni beceri ve bilgilere dayalı olarak yeniden tasarlanmaktadır. Bu kitap, bu yeni beceri ve bilgilerin neler olduğunu ve mesleki eğitimde nasıl yer alması gerektiğini açıklamaktadır. Ayrıca, eğitim kurumları ve işletmeler arasında yapılan iş birliklerinin ve staj programlarının önemini vurgulamaktadır.

Kitapta ayrıca, mesleki eğitimin geleceği için öngörülerde bulunulmaktadır. Endüstri 4.0 teknolojilerinin hızla geliştiği bir çağda, mesleki eğitim programlarının esneklik, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik ilkesi ile tasarlanması gerektiği vurgulanmaktadır’’ diye konuştu.

Mesleki Eğitimin Geleceği adlı kitap yayınladı
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş