Meram Belediye Başkanı Kavuş: İnsan öncelikli çalışmalarımızla ilçemize yenilikler kazandırdık

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “İnsan öncelikli ve hizmet odaklı çalışmalarımızla ilçemize pek çok yenilik kazandırdık. Önümüzdeki beş yılda da yeni başarı hikayeleri yazmak için hazırız ve kararlıyız dedi.

Meram Belediye Başkanı Kavuş: İnsan öncelikli çalışmalarımızla ilçemize yenilikler kazandırdık
Yayınlama: 23.02.2024
A+
A-

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, görevde bulunduğu 5 yıllık süreç için değerlendirme toplantısı düzenledi. Kavuş, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği eser ve hizmet siyaseti anlayışı ile tevazu, samimiyet, gayret, çaba ve emekle geçen 5 yılı geride bıraktık. Elbette bir işte ne kadar zaman geçirdiğiniz değil, o zamanı nelerle ve nasıl doldurduğunuz önemlidir. Kıymetli olan geçen beş yıl değil o beş yılda neler yaptığınızdır. Yeni yatırımlar, atılımlar, yeni ufuklar, yeni stratejiler, açılışlar, temeller ve yeni başlangıçlar gerçekleştirdik. İnsan öncelikli ve hizmet odaklı çalışmalarımızla ilçemize pek çok yenilik kazandırdık. İmardan ulaşıma, kentsel dönüşümden sosyal hayata kadar her alanda büyük ve önemli adımlar attık. Bu zamanı en güzel şekilde değerlendirerek ilçemize pek çok yeni güzellik kattık” diye konuştu.

‘İLÇENİN ÖNCELİKLERİNDEN ASLA TAVİZ VERMEDİK’

Kavuş, “2019 yılında yola çıkarken hemşerilerime, ‘Beni hep çalışırken, çabalarken, koştururken göreceksiniz’ demiştim. Öyle de oldu, bir an olsun durmadık. Bu 5 yılda her anımız hemşerilerimizin talep ve beklentilerini karşılamakla geçti. Belediyemizin sorumluluk alanı dışındaki işlerde bile kamu kurumları, meslek odaları ve STK’lar ile uyum içerisinde çalışarak çözüm için çaba sarf ettik. Tevazu, samimiyet ve gayretle Meram’da ‘Gönül Belediyeciliği’ni tesis ettik. Kasamıza giren ve çıkan her kuruşta 350 bin Meramlının hakkı olduğunu aklımızdan hiç çıkarmadan icraat ürettik. Verimlilikten, kaliteden ve ilçenin önceliklerinden asla taviz vermedik. Tüm bu çabalarımızın sonunda Meram, hizmet ve yatırımlarda altın dönemlerinden birini yaşadı” ifadelerini kullandı. (DHA)

 
sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş