Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Necip Fazıl Ödülleri’nde konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar
Yayınlama: 02.12.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle; Eserleri ve mücadelesiyle nesillerin ruhunu beslediği için rabbim ondan razı olsun. Son zamanlarda dik duruş sergilemek her babayiğidin harcı değildir. Siz bugün tatlı su mücahitliğine soyunanlara, rüzgarı başka yerden alarak esip savuranlara bakmayın. Bunların hiçbiri zalim karşısında konuşamaz, zulüm karşısında direnemez. Üstat işte bunu başarmış bir şahsiyet olduğu için milletimizin gönlünde bu derece güçlü yer etmiştir. Milletler, dirayetli liderler ve üretken ilim, kültür, sanat insanlarına sahip oldukça yükselir. Bunları kaybettikçe de geriler.

Her hadise bize milletimizin istiklali ve istikbali uğruna neler yapabileceğini tekrar tekrar göstermiştir. Daha asırlar boyunca da üstadın ateşini yaktığı meşalenin ışığı yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Necip Fazıl ödüllerinin bir Türkiye klasiğine dönüşmesinde emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Jüride yer alan kıymetli hocalarımız farklı dallarda 7 kıymetli ismi belirledir. Bu törende her yıl verdiğimiz ilk eser ödülleriyle genç kardeşlerimizi cesaretlendiyor, teşvik ediyoruz.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş