Yeniden Refah Partisi İBB Başkan Adayı Altınöz, İTO’yu ziyaret etti

Emine DERYA–Mehmet ALA/İSTANBUL,(DHA)- Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Mehmet Altınöz, İstanbul Ticaret Odası’nı (İTO) ziyaret etti. Ziyaret sonrası basın açıklamasında konuşan Altınöz, İTO ile 1 Nisan itibariyle çalışmalarının artacağını belirterek “1 Nisan itibariyle İstanbul Ticaret Odası’nda daha aktif çalışma ortamı bulacağımıza inanıyorum” dedi.

Yeniden Refah Partisi İBB Başkan Adayı Altınöz, İTO’yu ziyaret etti
Yayınlama: 13.03.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, İstanbul Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Altınöz ile İTO Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç basına kapalı görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası basın açıklaması düzenlenirken, açıklamalar sonrası Avdagiç tarafından Altınöz’e plaket takdim edildi.

Yeniden Refah Partisi İBB Başkan Adayı Altınöz, İTO’yu ziyaret etti

“DAHA AKTİF ÇALIŞMA ORTAMI BULACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Altınöz, İTO ile 1 Nisan itibariyle çalışmalarının artacağını belirterek “Bugün İstanbul Ticaret Odamızı ziyaret ettik. Başta Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç başkanımız olmak üzere yönetim kurulu başkan yardımcılarına, yönetim kurulu üyelerine bizleri en samimi şekilde ağırladıkları için ev sahipliğinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz. Yerel seçimlerle alakalı, belediye başkan adaylığımızla ilgili yapacağımız projelerimizi, değerli başkanımız ve yönetim kurulu başkan yardımcılarıyla istişare ettik. Güzel bir toplantı oldu. Nazik ev sahipliğinden ötürü başta başkanımız olmak üzere tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah belediye başkanı olduğumuz gün itibariyle yani 1 Nisan’da ilk ziyaret edeceğimiz yer İstanbul Ticaret Odası olacak. Çünkü İstanbul Ticaret Odası hepimizin üyeliğinin olduğu, yaklaşık 740 bin üyenin bulunduğu, dünyanın en büyük odalarından bir tanesi. Bu bakımdan biz odamızın üyelerinin bir hizmetkarı olacağız. Bu konuda değerli başkanımıza da Büyükşehir Belediyesi’nde bir ofis açacağımızı ve tüm İstanbul Ticaret Odası üyelerine de bu ofiste özel bir muamele yapılacağını, en hızlı şekilde Büyükşehir Belediyesi’ndeki taleplerinin 7 gün 24 saat esasına göre geri dönüş yapılarak yerine getirileceğini ifade ettik. İnşallah daha sıkı bir çalışma ortamı, 1 Nisan itibariyle İstanbul Ticaret Odası’nda daha aktif çalışma ortamı bulacağımıza inanıyorum” dedi.

Yeniden Refah Partisi İBB Başkan Adayı Altınöz, İTO’yu ziyaret etti

“İTO YÖNETİM KURULU ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç ise ziyaretleri için Yeniden Refah Partisi’ne ziyaretleri için teşekkür ederek, “Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ve İstanbul Milletvekilimizi odamızı ağırladık. 31 Mart’ta İstanbul’da ve bütün Türkiye’de yerel seçimler yapılacak. Kendilerinin bu seçimlerle ilgili düşünceleri, projeleri, süreçleri hakkında bilgi sahibi olduk. Biz de bu süreçle ilgili İstanbul Ticaret Odası olarak düşüncelerimizi, beklentimizi ifade etme imkanı bulduk. Kıymetli Belediye Başkan adayımıza, vekilimize ve değerli çalışma arkadaşlarına ziyaretleri için İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş