Yakalanan düzensiz göçmenlere 72 bin 50 lira idari para cezası verildi

ESKİŞEHİR’DE JANDARMA EKİPLERİNCE YAPILAN YOL KONTROL VE ARAMA FAALİYETİ SIRASINDA YAKALANAN ŞAHIS HAKKINDA TAHKİKAT BAŞLATILIRKEN, YAKALANAN 5 DÜZENSİZ GÖÇMENE 72 BİN 50 LİRALIK İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI.

Yakalanan düzensiz göçmenlere 72 bin 50 lira idari para cezası verildi
Yayınlama: 14.07.2023
A+
A-

Eskişehir’de jandarma ekiplerince yapılan yol kontrol ve arama faaliyeti sırasında yakalanan,

kayıtsız ve pasaportsuz olan Afganistan uyruklu 5 düzensiz göçmeni çalıştırmak maksadıyla nakleden şahıs hakkında tahkikat başlatılırken, yakalanan 5 düzensiz göçmene 72 bin 50 liralık idari para cezası uygulandı.

Edinilen bilgiye göre Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, şüpheli bir şahsın göçmen kaçakçılığı yaptığını öğrendi. KOM Şube Müdürlüğü ve Seyitgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen Türkiye Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması esnasında yapılan yol kontrol ve arama faaliyetinde I.U. isimli şahsa ait olan araçta kontrol yapıldı. Yapılan kontrolde I.U. isimli şüpheli, kayıtsız ve pasaportsuz olan Afganistan uyruklu 5 düzensiz göçmeni çalıştırmak maksadıyla naklederken yakalandı. Göçmen Kaçakçılığı suçundan gözaltına alınan I.U. hakkında adli tahkikat başlatılırken, 5 düzensiz göçmene ise toplam 72 bin 50 lira idari para cezası kesildi.

Yakalanan düzensiz göçmenlere 72 bin 50 lira idari para cezası verildi
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş