Eskişehir’de jandarma 11 kilogram kaçak tütün ele geçirdi

ESKİŞEHİR’DE JANDARMA EKİPLERİNCE BİR ŞÜPHELİNİN ADRESİNDE YAPILAN ARAMADA 11 PAKET 1 KİLOGRAMLIK SAHTE BANDROLLÜ KIYILMIŞ TÜTÜN, 632 ADET DARPHANE MAKARON BANDROLÜ VE SUÇ UNSURU MALZEME ELE GEÇİRİLEREK ELE GEÇİRİLDİ.

Eskişehir’de jandarma 11 kilogram kaçak tütün ele geçirdi
Yayınlama: 15.09.2023
A+
A-

Eskişehir’de jandarma ekiplerince bir şüphelinin adresinde yapılan aramada 11 paket 1 kilogramlık sahte bandrollü kıyılmış tütün, 632 adet darphane makaron bandrolü ve suç unsuru malzeme ele geçirildi.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince Mahmudiye ilçesinde şüpheli şahısların kaçak yollardan temin ettiği makaronun içine kıyılmış tütün doldurdukları ve sigara paketleri üzerindeki bandrolleri mükerrer defa kullanmak için koparıp hazırlamış oldukları kaçak sigara paketlerini piyasaya sürmek için müşteri aradıkları bilgisi alındı. KOM Şube Müdürlüğü ve Mahmudiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı. Jandarma ekipleri şüpheli şahsın evinde ve aracında yapılan aramada, 11 paket 1 kilogramlık sahte bandrollü kıyılmış tütün, 1 adet makarona tütün doldurma makinası ve makinaya ait kompresör, 632 adet mükerrer defa kullanılmak amacıyla paketinden koparılmış darphane makaron bandrolü ve suç unsuru malzeme ele geçirilerek el konuldu. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş