X’e yeni özellik: Artık görüntülü sohbetler yapabileceksiniz!

X sesli ve görüntülü aramaları resmi olarak kullanıma sunmaya başladı. Elon Musk’ın X’i ‘her şey’ uygulamasına dönüştürmekte kararlı olduğu belirtildi.

X’e yeni özellik: Artık görüntülü sohbetler yapabileceksiniz!
Yayınlama: 26.10.2023
A+
A-

Daha önce Twitter olarak bilinen platform X, sesli ve görüntülü aramaları kullanıma sunuyor. The Verge’deki bazı kullanıcılar da dahil olmak üzere platformdaki bazı kullanıcılar, uygulamayı açtıklarında bir bildirim aldılar: “Sesli ve görüntülü aramalar burada!”

Ayrıca uygulamanın ayarlarında yeni bir “Sesli ve görüntülü aramayı etkinleştir” seçeneği de bulunuyor. Bu özellik sayesinde “özelliği açabilir ve ardından kiminle görüntülü konuşmak istediğinizi seçebilirsiniz.”

X'e yeni özellik: Artık görüntülü sohbetler yapabileceksiniz!

Yalnızca adres defterinizdeki kişilerden, takip ettiğiniz kişilerden, doğrulanmış kullanıcılardan veya her üçünden gelen sesli ve görüntülü aramalara izin verme seçenekleri içerir.

Daha sonra başka bir kullanıcıyla DM açarak, ekranın sağ üst köşesindeki telefon simgesini seçerek ve sesli ya da görüntülü aramayı seçerek arama yapabilirsiniz.

ELON MUSK X’İ ‘HER ŞEY’ UYGULAMASINA DÖNÜŞTÜRMEKTE KARARLI

 X’in sahibi Elon Musk, platformu “her şey uygulaması” haline getirme hedeflerinin bir parçası olarak platforma sesli ve görüntülü aramalar ekleyeceğini uzun zamandır ima ediyordu. Musk kısa süre önce bu özelliğin iOS, Android, Mac ve PC’de “telefon numarası gerekmeden” kullanılabileceğini söyledi.

X’in sesli ve görüntülü aramaları ne kadar yaygınlaştırdığı ya da Premium olmayan kullanıcıların bunu kullanıp kullanamayacağı hala net değil.

Geçtiğimiz ay, hashtag mucidi ve açık kaynak savunucusu Chris Messina, X’in kodunun kullanıcıların X’i kullanmak için Premium aboneliğine kaydolmaları gerektiğini öne sürdüğünü tespit etti. 

Musk ayrıca tüm kullanıcılardan platforma erişim için yıllık bir ücret talep etmekten bahsetti ve şimdiden Yeni Zelanda ve Filipinler’deki kullanıcılara yıllık 1 dolar ödemeye başladı.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş