Vivo V29e’nin ilk görüntüleri sızdırıldı!

Vivo V29e’nin yakında piyasaya çıkacağı bildiriliyor. Lansman tarihi henüz Çinli şirket tarafından resmi olarak onaylanmadı, ancak bir sızıntıya göre akıllı telefon bu ayın sonunda Hindistan’da piyasaya çıkacağı söyleniyor.

Vivo V29e’nin ilk görüntüleri sızdırıldı!
Yayınlama: 09.08.2023
A+
A-

Vivo mevcut Vivo V29 serisine bir akıllı telefon daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e adıyla piyasaya sürülecek yeni model cihaz daha önce sertifika kurumlarını ziyaret etmişti. Şimdi ise ilk görüntüleri ve teknik özellikleri internete düştü.

Akıllı telefon iki tonlu bir arka panele sahip olacak. Bu kısımda iki büyük yuvarlak kamera modülü ve bir LED flaş olduğu görülüyor. Yayınlanan görsellere bakılırsa cihaz mavi ve siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle gelecek.

Vivo V29e'nin ilk görüntüleri sızdırıldı!

YENİLEME HIZI YÜKSEK BİR EKRAN İLE GELİYOR

Aktarılan bilgilere göre akıllı telefon 120Hz ekrana ve Qualcomm Snapdragon işlemciye sahip olacak.

Muhtemelen Snapdragon 480 5G veya Snapdragon 480+ 5G yonga setlerinden birini kullanacak. Hatta Dimensity 7000 serisi bir işlemci taşıyacağına dair söylentiler de var.

Cihazın 8/12GB RAM ve 128/256GB dahili depolama seçenekleri ile sunulacağı bildirildi. Kutudan ise Android 13 tabanlı FunTouchOS 13 çıkacak. Vivo V29e’nin Ağustos ayının sonlarına doğru piyasaya sürülmesi bekleniyor.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş