Twitter’da YÜKSELİŞ GRUPLAR’ı Rüzgarı

Twitter da yalan haber ve dezenformasyon haberlere karşı gönüllü guruplardan oluşan ve Devletin her alanda yapmış olduğu hizmetleri haftanın 7 günü 24 saati olmak üzere Sosyal medya ağlarında doğru ilkesel paylaşımlar yapan ve birbirlerine verdikleri desteklerle bilinen YÜKSELİŞ GRUPLARI kimdir?
Yükseliş Grupları Genel Koordinatörü
Kod Meftun, Üst Kurul ekiplerinden Mete, Turgay, Bala abı ye sorduk.

Twitter’da YÜKSELİŞ GRUPLAR’ı Rüzgarı
Yayınlama: 16.08.2022
A+
A-

1) Yükseliş Grupları kimdir, amaçları nedir?

 

  – Yükseliş Grupları; tek derdi Vatanımızın bir daha hainlerin yönetimine geçmemesi için bütün benliğiyle birlikte hareket eden, tamamı bizden olan ve hiçbir çıkarı olmadığı halde her türlü şahsi işlerini öteleyerek, hizmet edebilmek adına vefa adına, cefayı sineye çekenlerden oluşan Vatanı müdafaa hattıdır.

  – Tek amaçları; Devletimizin bekası, halkımızın refahı  için yapılan hizmetleri, en ücra yerdeki vatandaşımızın kullandığı sosyal medya platformunda, ekranına düşmesini sağlayarak bilgilenmesini amaçlamaktadır.

-Akşamları açtığımız sesli sohbet odalarında Türkiyenin tanınmış isimlerini davet ederek güncel konularda fikir alış verişi yaparız.

2) Yükseliş Grupları Twitter’da bağımsız mıdır, yoksa birilerine bağlı olarak mı çalışır?
 

– Yükseliş Grupları, Twitter ortamında ve başka platformlarda asla hiçbir oluşuma, kişilere ya da izmlere bağlı çalışmamaktadır. Tamamen gönüllülük esasıyla, Allah ve Vatan aşkıyla, ahirete iman ile, şevkle karşılıksız çalışmaktadır.

 

3) Yükseliş Grupları’nın esas amacı, Cumhur ittifakına destek vermek midir?

 

  – Bu dönem Cumhur ittifakı Devletimizin, Milletimizin bekası için çalışıyorsa elbette gücümüzün son kırıntısına kadar destek veririz, vermeye de devam ederiz. Bunun yanısıra ihanet içinde olmayan hangi oluşum olursa olsun, onların da takibinde olup, gerekmesi halinde de elimizden gelen her türlü desteği veririz. Tek gayemiz var; Vatanımızda, huzurla, evlatlarımızı kendi örf ve ananelerimize uygun yetiştirebilmek.

Hain Terör örgütlerini devletimize Milletimize yaşattığı acıları hiç bir zaman unutmayarak hafızamızı güçlü kılmak adına verdiğimiz şehitlerimizi anmak ve vatandaşlarımızın hafızalarını taze tutmak adına yapılan etiket çalışmalarımızdan bir kaçı.

 

4) Sosyal medyada yalan ve dezenformasyon haberlere karşı bir çalışmanız var mıdır?

 

  – Kurumsal yapıda ki hesaplarımızdan yeri geldiğinde ve ayrıca gruplarımız bünyesinde yapılandırmış olduğumuz birimlerimizle, yalan ve dezenformasyon yapan hesapların karşısında yalanlarını, algılarını anında çürütüp suratlarına çarpmaktayız.

 

5) Cumhurbaşkanlığı veya herhangi bir Devlet kurumundan bağış veya nakdi yardım alıyor musunuz?
 

– Asla hiçbir yerden tek kör kuruş dahi menfaat sağlamıyoruz. Eğer olsa idi zaten ortaya da çıkardı. Bu konuda aksini iddia eden olursa hodri meydan, ispatlasınlar. İspatlayınca da ibreti alem için bizi afişe etsinler.

 

6) Neden Yükseliş Grupları’na, Milli Grup adı veriliyor?
 

– Milli olmanın ölçüsü nedir? Vatanı satmayan, halkımızın çıkarlarına uygun hareket eden, gerektiğinde her türlü rahatından, eğlencesinden ve yerine göre sevdiklerine ayırması gereken zamandan bile feda ederek kimliğimize, benliğimize zarar verenlerle mücadele etmek ve karşılığında hiç bir kimse veya yerden, oluşumdan tek kuruşluk dahi menfaat gözetmemek birinci önceliğimiz. Bu tavrımızdan dolayı Millilik payesi haklı olarak yakıştırılıyor bize.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş