Türkiye’nin Tanınmış İş İnsanı Gökhan Yıldırım Ak Parti Eskişehir Teşkilatını Yerden Yere vurdu.

Türkiye’nin Tanınmış İş İnsanı Gökhan Yıldırım Ak Parti Eskişehir Teşkilatını Yerden Yere vurdu.
Yayınlama: 01.04.2023
A+
A-

Üzülerek söylüyorum, Ak partinin Eskişehir’de başarılı olma şansı yok  bu avaneler  olduğu sürece bu teşkilat kimseye dokunamaz, başarılı olamaz.

 

İl başkanı seçen, yönetimlerini belirleyen, vekil belirleyen, vekil yöneten bir yapı düşünün. Kim bu adam merak ediyorum.

Mit mi, ajan mı, tarikat mı, dost mu düşman mı? Bana bu adam kim söyleyin?

Önceki dönemlerde de yer alıp, bugün il ilçe yönetimlerinde yer alan , uçkur düşkünü ticari hesapları olan adamların olduğu ve bunların olmaması gerektiğini söylememize rağmen hala yeni yönetimlerde yer alıyorlarsa, ya bu adamların suçlarına ortaklar, ya korkuyorlar yada bu partiye düşmanlar.

Temayül yoklaması olur sonuç dikkate alınmaz.

Mahalle başkanlarının düşünceleri hiç dikkate alınmaz.

Partinin eski yönetim kurulları dikkate alınmaz.

Körler sağırlar birbirini ağırlar.

Bu ne ya ? 1 tane adam Eskişehir’de Ak partiyi yönetiyor. İl başkanı seçiliyor yönetimini kendi iradesi ile kuramıyor, eski İl başkanı isim veriyor yönetime sokamıyor neden?

2017-2019 yılları arası 3 yıl ilçe başkan yardımcısı olarak görev yaptım. Siyasi menfaatler uğruna neler döndü biliyorum Genel merkez ne kadar haberdar şüpheli.

Vekillerin dünyadan haberi yok ki olsa bile umurlarında bile değildi. 5 milyon tl para harcadım ve 1 gün pişmanlık yaşamadım.

3 yıl evimden işimden vazgeçtim.

Ak partililer işten çıkarıldı diye Kazım Kurt’a sosyal medyadan hakaret ettim diye cezaevine girdim. Partiye seçimde kullansın diye Çin’den ürün istediler  getirdim. Kendim 300 den fazla ithalat yaptım 1 gün bile sorun yaşamadım ama onların yüzünden Ağır cezada 2-3 yıl mahkemelerde süründüm. 1.5 milyon lira harcadım mahkeme kapılarında. Beraat ettim ama gelde bana sor. Kimseden medet ummadım. Kim için ne için? 1 gün 1 talepte bulunmadım. Ne yaptıysam Allah rızası için yaptım. Hiçbir zaman Ak partili olmaktan, Recep Tayyip Erdoğan ı sevmekten vazgeçmedim ama hakkımı Eskişehir’in bu kirli mensuplarına helal etmiyorum.

Burada Recep Tayyip Erdoğan’a hizmet etmek başka bir partide hizmet etmekten inanın daha zor. Çünkü bunlar kendilerinden daha baskın, Çalışkan, dürüst insanlardan korkuyorlar. Onların derdi makam.

Allah Recep Tayyip Erdoğan’ı bu adamlardan korusun inşallah.

Allah, Siyaseti Allah rızası için yapan, derdi insanların saadeti ve mutluluğu olan, dürüst, Çalışkan ve ilkeli insanların olduğu yönetimleri nasip etsin inşallah.

#AkParti

#ErkanKandemir

#RecepTayyipErdoğan

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş