Survivor aşıkları Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken’den kötü haber!

Sık sık ayrıldıkları yönündeki haberlerle magazin gündemine gelen Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken cephesinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. ‘Survivor All Star 2022’den önce sürpriz bir aşka yelken açan, kısa süre önce haklarında çıkan ‘aşk bitti’ şeklindeki iddiayı yayınladıkları videoyla tiye alan şampiyon ikili, bu kez her şeyi sildi.

Survivor aşıkları Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken’den kötü haber!
Yayınlama: 29.11.2022
A+
A-

‘Survivor 2020’ ile tanınan Nisa Bölükbaşı, yarışmanın ardından takım arkadaşı Barış Murat Yağcı ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sürpriz ilişki yaklaşık bir yıl sonra olaylı şekilde bitmişti. Geçtiğimiz yıl All Star’a katılan ve şampiyonluğu günlerce tartışma konusu olan Nisa’nın, yarışmadan kısa süre önce Survivor 2017’da kupayı kazanan Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı.

Survivor boyunca duygusal birlikteliklerini yansıtmama kararı alan ikiliden Ogeday, adaya erken veda ederken, sevgilisini finalde yalnız bırakmamıştı. Ogeday’ın açıklamaları ve son ana kadar Nisa’ya destek vermesi çok konuşulmuştu: Uzun bir süreden sonra bir kadın şampiyon çıkacak. Sonuç ne olursa olsun benim için sonuç değişmeyecek. Çünkü benim bir tane şampiyonum var.Survivor aşıkları Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'den kötü haber!

“MASALIN KAHRAMANI İYİ Kİ DOĞDUN”

Ogeday, sevgilisinin yeni yaşını duygusal bir paylaşımla kutlamış, “Masal 24 sene önce tam bugün başladı. Mutlu sonla biten değil, mutlu mutlu devam eden masalın kahramanı iyi ki doğdun” notunu düşmüştü. Survivor Nisa da Ogeday ile sarmaş dolaş pozunu paylaşınca, çifte “Bu aşk değil de ne?” yorumları yağmıştı.Survivor aşıkları Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'den kötü haber!

‘AYRILIK’ İDDİASINA VİDEOLU YANIT!

İkili hakkında geçtiğimiz ay ayrılık dedikodusu ortaya atılmıştı. Sosyal medyada çıkan haberleri bir video ile yalanlayan ünlü çift, iddiaları da tiye almıştı. Birlikte otururken ayrılık haberini gören Ogeday, sevgilisine, “Ayrılmışız, ne diyorsun bu haber hakkında?” ifadelerini kullanırken, Nisa’nın da şaşırmış gibi yapması dikkat çekmişti.Survivor aşıkları Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'den kötü haber!

TAKİBİ BIRAKIP, FOTOĞRAFLARI SİLDİLER!

Gündem olan bu hamlenin üzerinden çok geçmeden Nisa Bölükbaşı-Ogeday Girişken ilişkisinde kafa karıştıran bir gelişme yaşandı. Sosyal medyada romantik pozlar veren ikili, Instagram’da birbirlerini takip etmeyi bırakarak, sevenlerini şaşkına çevirdi.Survivor aşıkları Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'den kötü haber!

Takibi bıraktıktan sonra birlikte çekildikleri fotoğrafları da silen çiftin, yollarını ayırma kararı aldığı yönünde yorumlar yapıldı.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş