Babası kazada hayatını kaybeden Özge Ulusoy’un takipçisi açıkladı: Ne olur bu işin peşini bırakmayın

Özge Ulusoy’un babası Emekli Albay Haydar Ulusoy (73), Ankara’da yolun karşısına geçmek isterken cipin çarpması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Acı haberle sarsılan Ulusoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Bir takipçisinin kendisine attığı mesajı paylaşan Ulusoy, kazada aracın kusurlu olduğunu, babasının yaya geçidinden geçtiğini açıkladı.

Babası kazada hayatını kaybeden Özge Ulusoy’un takipçisi açıkladı: Ne olur bu işin peşini bırakmayın
Yayınlama: 05.12.2022
A+
A-

Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Turan Güneş Bulvarı’nda meydanında Elif N. yönetimindeki cip, Milli Savunma Bakanlığı lojmanları önünden yolun karşısına geçmek isteyen Emekli Albay Haydar Ulusoy’a çarptı. Kazada ağır yaralanan Ulusoy, kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

ACI HABERLE YIKILDI

Ünlü oyuncu ve manken Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy’un emekli olduktan sonra avukatlık yapıyordu. Babasına düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren Özge Ulusoy, acı haber karşısında yıkıldı.Babası kazada hayatını kaybeden Özge Ulusoy'un takipçisi açıkladı: Ne olur bu işin peşini bırakmayın

Sosyal medya hesabından kendisine gelen bir mesajı yayınlatan Ulusoy, kazada babasının kusurlu olmadığını, yaya geçidinden geçerken aracın çok hızlı geldiğini açıklayan bir mesajı paylaştı. Görgü şahitleri Özge Ulusoy’un kazanın peşini bırakmamasını istedi:

“ARACIN ÇOK HIZLI OLDUĞU SÖYLENİYOR”

Bugün öğlen kaza haberini Ankara ile ilgili haber yana Instagram hesaplarından görmüştüm. Yaşadığım kötü bir gece sebebiyle inanın ağladım. Durumunun ağır oldığu yazıyordu. O yolda ışık var ve kontrollü geçiş noktası değil. Işıklara gelmeden de hızımızı yavaşlatıyoruz. Babanız cahil bir insan değil. Ben orada değilim ama aracın çok hızlı olduğu söyleniyor. Rahat iki kişi hatta biri yanımda. ‘100 km hızla geçti diye yorum yapmış’. Babanız oradaki yaya geçidinden geçerken kaza yaptığına oldukça eminim. Lütfen bu işin pelşimi bırakmayın. İnanın kendi derdimi unuttum babanızı düşünüyorum. İnsan kendi kanından canından biri olunca hissediyor demek ki. O videoyu izlediğimde perişan olmuştum. Size ve annenize sabırlar diliyorum. Başınız sağ olsun. Haydar Amca ışıklar içinde uyusun. Öyle güzel insanmış ki herkes onun nasıl iyi bir insan olduğunu yazmış yorumlara. Herkese yardım ettiğini söylüyorlar, çok üzgünüm çok…

Babası kazada hayatını kaybeden Özge Ulusoy'un takipçisi açıkladı: Ne olur bu işin peşini bırakmayın

“YENİDEN KAVUŞUNCAYA DEK…”

Babasının acısıyla sarsılan Özge Ulusoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Yeniden kavuşuncaya dek…” ifadelerine yer verdi.

Özge Ulusoy, babasının yarın İstanbul Üsküdar Büyük Selimiye Camii’nde öğle namazına müteakip askeri törenle Kanlıca Mezarlığı’na defnedileceğini duyurdu.

“TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜRLER”

Ünlü isim, ayrıca “Arayan soran tüm dostlara sonsuz teşekkürler. Babacığıma güzel dualarınızı gönderirseniz çok mutlu olurum” mesajını yayınladı.Babası kazada hayatını kaybeden Özge Ulusoy'un takipçisi açıkladı: Ne olur bu işin peşini bırakmayın

 

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş