1 dakikalık fragmanı bile olay yarattı! Meghan ve Harry ünlü çifti mi taklit ediyor?

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle yaptıkları son hamleyle herkesi şaşkına çevirdi. Bugüne dek yapılmış tüm açıklamaları gölgede bırakacağı öngörülen ‘Harry Meghan’ belgeselinin 1 dakikalık fragmanı bile olay yaratmaya yetti! Çiftin 8 Aralık’ta yayınlanacak belgesel için verdiği pozlarla ilgili ortaya atılan iddialar ise ‘yok artık’ dedirtecek türden.

1 dakikalık fragmanı bile olay yarattı! Meghan ve Harry ünlü çifti mi taklit ediyor?
Yayınlama: 06.12.2022
A+
A-

Derleyen: Betül Yasemin Keskin / Milliyet.com.tr – Meghan Markle ve Prens Harry’nin önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan ve merakla beklenen belgesellerinden bir fragman yayınlandı. Çiftin daha önce görülmemiş birçok fotoğrafının yanı sıra Prens Harry’nin belgeseldeki, “Kapalı kapılar ardında olanları kimse görmüyor. Ailemi korumak için elimden gelen her şeyi yapmak zorundaydım” cümlesi gündeme bomba gibi düştü.

1 dakikalık fragmanı bile olay yarattı! Meghan ve Harry ünlü çifti mi taklit ediyor?

Takvimler kısa bir süre öncesini, 8 Ocak 2020’yi gösteriyordu. Sussex Dükü Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan, İngiliz Kraliyet ailesindeki resmi görevlerinden ayrılmak istediklerini ve ABD’ye taşınma kararı aldıklarını söylediler. O günlerde bu olay Kraliyet ailesinin gündemine bomba gibi düştü. Günlerce, hatta aylarca çiftin aldığı karar konuşuldu. Kimi zaman çift yaptığı açıklamalarla Kraliyet ailesini kızdırdı kimi zamanda hiçbir şey olmamış gibi Kraliyet’teki organizasyonlara çağırıldılar. Özellikle geçtiğimiz ekim ayında Kraliçe II. Elizabeth’in ölüm haberiyle sarsılan Kraliyet ailesinde çok konuşulacak yeni bir gelişme yaşandı.

Kraliyet’ten ayrıldıkları günden beri çeşitli iş birlikleri yapan, hayır kurumu kuran Prens Harry ve Meghan Markle’ın uzun süredir yayınlamak istedikleri belgesel sonunda bitti. Önümüzdeki günlerde dijital bir platformda yayınlanacak belgeselde Meghan ve Harry’nin yaşadıklarını tüm şeffaflığıyla anlattıkları görülüyor. Bir dakikalık tanıtımının ardından bile oldukça konuşulan belgeselin tamamı ise oldukça merak ediliyor. Tanıtımda Meghan Markle’ın, “Risk bu kadar yüksekken, hikayemizi bizden duymak daha mantıklı değil mi?” cümlesi belgeselin içeriğini özetliyor. Peki merakla beklenen ve çok konuşulan belgesele Kraliyet ailesi üyeleri ne tepki verdi?

1 dakikalık fragmanı bile olay yarattı! Meghan ve Harry ünlü çifti mi taklit ediyor?

BİLEREK Mİ O TARİHİ SEÇTİLER?

Harry ve Meghan’ın belgeselinin fragman tarihi oldukça manidardı. William ve Kate’in ABD’yi ziyareti sırasında yayınlanan belgeselfragmanına saraydan gelen yorumlar kasıtlı olduğu yönünde. Saray içerisinden gizli kaynaklar Galler Prensi ve Prensesi’nin ABD’ye yaptığı ziyaretin gölgede kaldığını belirtiyor. Meghan ve Harry’nin bu zamanlaması ise bugüne dek hiç bitmeyen saldırılarının bir tanesi olarak yorumlandı. Söylenenlere göre bu duruma Prens ve Prenses şaşırdı ancak çok da beklemedikleri bir durum değildi. Hatta Kate ve William bu belgeselin ‘kanlı’ bir belgesel olduğunu düşündüklerini de dile getirmiş. Daily Mail’e konuşan gizli kaynak, “Genellikle Kraliyet Ailesi’nin bir üyesi önemli bir yurt dışı seyahatine çıkarsa, o zaman ailesindeki ve ülkesindeki hiç kimse bu gezinin mesajını bozmaya çalışmaz” diye ekledi. Prens ve Prenses’in belgesele karşı ne tepki vereceği ve ekibinin nasıl bir açıklama yapacağının ise belgeselin içeriğine bağlı olduğu ifade edildi.

SONUÇ HÜSRAN VE YORGUNLUK

Annesi Kraliçe II. Elizabeth’in ölümüyle tahta çıkan Kral III. Charles cephesinde ise durum pek de farklı değil. Kral, tahta çıktığı ilk gün yaptığı konuşmasında Prens Harry ve Meghan Markle için, “Onlar yurt dışında hayatlarını kurmaya devam ederken, Harry ve Meghan’a olan sevgimi ifade etmek istiyorum” şeklinde açıklama yapmış olsa da Prens Harry hiçbir zaman geri adım atmadı. Meghan ve Harry’nin Oprah Winfrey’e verdiği röportajda Kral III. Charles’ın torununa karşı üstü kapalı ırkçı sorularının paylaşılması ise kendisiyle ilgili belgeselde başka itirafların da yapılmış olabileceğini düşündürdü. Kraliyet’ten ayrılmış olmalarına rağmen Prens Harry ve ailesinin Kraliçe’nin cenazesine mümkün olduğunca dahil edilmişti. Tüm bu ayrıcalıklara ve iyi niyet gösterilerine rağmen Prens Harry ve Meghan Markle’ın tutumları Kral III. Charles için ‘hüsran ve yorgunluk’ olarak yorumlandı. Kral’a yakın kaynaklar Harry ve Meghan’ın aileden ayrılmalarına rağmen hâlâ Kraliyet’le anılmasını ve Kraliyet’i hedef alan hamleler yapmalarını da oldukça ironik buluyor.

8 Aralık Perşembe günü yayınlanması planlanan belgesel için Kraliyet ailesinin ne düşündüğü merak ediliyor. Şimdilik üstü kapalı yapılmış açıklamalar ilerleyen günlerde belgeselin içeriğine göre şekillenecek. Kraliyet’in Meghan ve Harry ile ilgili adımlarını daha sakin ve akıllıca attığı kesin. Kraliyet Ailesi daha önce Sussexes’ten gelen iddialara yanıt vermek için zaman ayırmış, Buckingham Sarayı’nda olay yaratan Oprah Winfrey röportajından sonra ​​cevap vermeleri iki gün sürmüştü. Ancak sarayın içinden gizli kaynakların ilettikleri bile başta kral olmak üzere diğer aile üyelerinin tepkili olduğunu gösteriyor.

1 dakikalık fragmanı bile olay yarattı! Meghan ve Harry ünlü çifti mi taklit ediyor?

‘JOHN LENNON İLE YOKO ONO’YU TAKLİT ETTİLER’

Prens Harry ve Meghan Markle ise alacakları olumlu-olumsuz tüm tepkilere açık durumdalar. Belgeselin daha önce kimsenin görmediği fotoğraflar ve özel açıklamalardan oluştuğu ise kesin. Ancak içlerinden bazı fotoğraflar fragmanı izleyenler tarafından ‘Acaba mı?’ dedirtti. Harry ve Meghan’ın daha önce yayınlanmamış bazı fotoğrafları bir zamanların dolu dizgin âşıkları İngiliz müzik grubu Beatles’ın vokalisti John Lennon ve eşi Yoko Ono’nun bazı karelerinin taklidi olarak yorumlandı.

İlk bakışta birbirinin aynısı gibi görünen fotoğraflar kimilerine göre yalnızca tesadüfken kimilerine göre bilinçli yapılmış bir hamle. Daha önce biyografi yazarı Robert Lacey’in Meghan’ı Yoko’ya benzetmesi ve onu ‘Britanya’nın sevilen halk kahramanlarından birini çalan kararlı bir kadın’a benzetmesi de akıllara gelince Meghan’ın bu benzetmeden faydalanarak yeni bir ikon olma yolunda ilerlediği düşünüldü. Bu fotoğrafların bilinçli çekilip servis edilip edilmediğine dair herhangi bir bilgi bulunmadığı gibi fotoğrafların tamamı büyük bir rastlantıdan ibaret de olabilir.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş