Son Dakika: MGK’dan operasyon mesajı: Bölgemizde hiçbir terör örgütünün varlığına müsaade edilmeyecek, bunun için gereken her adım atılacak

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası yayınlanan yazılı açıklamada Suriye’nin Kuzeyine düzenlenecek olan olası operasyonla ilgili “Bölgemizde hiçbir terör örgütünün varlığına müsaade edilmeyecek, bunun için gereken her adım atılacak” denildi.

Son Dakika: MGK’dan operasyon mesajı: Bölgemizde hiçbir terör örgütünün varlığına müsaade edilmeyecek, bunun için gereken her adım atılacak
Yayınlama: 01.12.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen toplantı, 3 saat 10 dakika sürdü. Toplantı sonrası yayımlanan MGK bildirisinde bir süredir gündemde olan Suriye’nin Kuzeyine yapılması planlanan operasyonla ilgili “Bölgemizde, sınırlarımızı, şehirlerimizi hedef alan hiçbir terör örgütüne müsaade edilmeyecek. Bunun için gereken her adımın kararlılıkla atılacağı hususu vurgulandı.” ifadeleri yer aldı.

MGK Bildirisi’nin detayları şöyle

“Bölgemizde hiçbir terör örgütünün varlığına ve etkinliğine müsaade edilmeyeceği, bunun için gereken her adımın kararlılıkla atılacağı hususu vurgulanmıştır.””Diyalog tekliflerine kayıtsız kalan Yunanistan’dan gayri askeri statüdeki adaların silahlandırılması faaliyetlerine son vermesini beklediğimiz vurgulanmıştır.””Yurt içinde ve yurt dışında, azim, kararlılık ve başarıyla icra edilen operasyonlar hakkında Kurul’a bilgi sunulmuş ve ilave tedbirler müzakere edilmiştir.
sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş