SEDA ile eğitimde tarih yazmaya devam ediyoruz

Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi (SEDA) Sezai Karakoç Gençlik, Spor ve Engelliler Merkezi’nde 6’ncı şubesini hizmete aldı. Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Yavrularımızın başarısı bizleri de gururlandırıyor. SEDA ile eğitimde tarih yazmaya devam ediyoruz dedi.

SEDA ile eğitimde tarih yazmaya devam ediyoruz
Yayınlama: 22.02.2024
A+
A-

 

Sezai Karakoç Gençlik, Spor ve Engelliler Merkezi’ndeki yeni şubesiyle öğrencilere hizmet veren SEDA, daha çok öğrenciye ulaşarak hayallerine kavuşması için onlara destek olmayı hedefliyor.

 “GENÇLERİMİZ SULTANGAZİMİZİN GÖĞSÜNÜ KABARTIYOR”

 SEDA’nın aldığı başarılarla ilçeyi gururlandırdığını belirten Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun “SEDA, Her geçen gün artan başarı grafiğiyle dikkatleri daha da üzerine çekiyor. Yavrularımızın başarısı bizleri de gururlandırıyoruz. Daha çok gencimize ulaşmak için SEDA şubelerimizin sayısını artırıyoruz. Sezai Karakoç Gençlik, Spor ve Engelliler Merkezi’nde açtığımız 6. şube ile daha çok gencimizin hayallerine kavuşmasına yardımcı oluyoruz. Amacımız şubelerimizin sayısını daha da artırarak daha çok gencimize ulaşmak” diye konuştu.

 KİŞİYE ÖZEL BAŞARI PROGRAMI

SEDA’da öğrencilerle yakından ilgilenerek kişiye özel başarı programları hazırlanırken, aileler de sürece dahil ediliyor. Eğitmenler, öğrenmenin bir amaçtan ziyade bir süreç olduğu bilinciyle hareket ederek zamanı en kaliteli şekilde kullanılarak eksikliklerin giderilmesine yardımcı oluyor. Rehber öğretmenler, öğrencilerin stresini doğru yöneterek onlara moral motivasyon sağlıyor.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş