Mektebim Koleji Eryaman Kampüsü’nün lansmanı gerçekleştirildi

Mektebim Koleji’nin Kampüs zincirine Ankara Eryaman’ı ekledi. Mektebim Koleji Eryaman Kampüsü’nde gerçekleşen lansman, çok sayıda konuğun katılımıyla gerçekleşti. Mektebim Koleji Kurucusu ve Eğitim Girişimcisi Ümit Kalko, Mektebim olarak sürekli gelişime inanıyor, tüm paydaşlarımızı içine alan öğrenme organizasyonları düzenliyoruz. Ata’mızın gösterdiği yolda aklı hür, vicdanı hür nesiller için var gücümüzle eğitim meşalesini taşıyoruz dedi.

Mektebim Koleji Eryaman Kampüsü’nün lansmanı gerçekleştirildi
Yayınlama: 20.12.2023
A+
A-

2011 yılında Eğitim Girişimcisi Ümit Kalko tarafından kurulan ve adını Atatürk’ün kurduğu Millet Mekteplerinden alan Mektebim Koleji, kampüs ağına Ankara Eryaman’ı da ekledi. Eryaman Kampüsü lansmanı, okulun konferans salonunda gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu lansmana, Kampüs Kurucuları Özkan Öcal, Anıl Günyeli, Erhan Polat, Eren Acar, Mektebim Koleji yöneticileri, veliler ve çok sayıda konuk katıldı.  

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan lansman toplantısının açılış konuşmasını Kampüs Müdürü Tuba Doğan gerçekleştirdi. Doğan, “Mektebim Kolejine dâhil olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Yaptığımız güç birliğiyle dünya vatandaşı bireyler yetiştireceğiz. Mektebim Koleji Eryaman Kampüsü, Ankara’ya ve ülkemize hayırlı olsun” dedi. 

Mektebim Koleji Eryaman Kampüsü’nün lansmanı gerçekleştirildi

“BECERİ ODAKLI EĞİTİM ŞART” 

Mektebim Koleji Kurucusu ve Eğitim Girişimcisi Ümit Kalko ise “Gelişen teknoloji ile birlikte meslekler de değişecek, bu nedenle beceri odaklı eğitim şart. 11 bilim insanından oluşan Mektebim Bilim Kurulu kurarak sektörde bir ilke imza attık. Mektebim olarak sürekli gelişime inanıyor, tüm paydaşlarımızı içine alan öğrenme organizasyonları düzenliyoruz. Ata’mızın gösterdiği yolda aklı hür, vicdanı hür nesiller için var gücümüzle eğitim meşalesini taşıyoruz. Güneşli Kampüsünün Mektebim Koleji çatısı altında eğitimde öncü olacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu. 

Mektebim Koleji İş Dünyası Kurulu’nun da geçen ay yapılan lansman toplantısı ile çalışmalarına start verdiğini söyleyen Kalko, “Türkiye’de farklı alanlarda kendi markasını yaratmış 9 iş insanı ile öğrencilerimizi buluşturacak proje ile 17 yaş ve altındaki gençlerimizi girişimciliğe teşvik etmeyi amaçlıyoruz” dedi. 

Mektebim Koleji Eryaman Kampüsü Lansmanı, Mektebim Koleji Kurucusu Ümit Kalko’nun kampüs yöneticilerine rozet takma töreniyle sona erdi. 

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş