Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın: İstanbullu musluktan su içer hale gelecek

SAADET Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Birol Aydın, Ataşehir’de esnafları ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnafın sorunlarını dinleyen Aydın, çözüm önerilerini dile getirdi. Küçükbakkalköy Mahallesi Prestij Caddesi’ndeki çalışanlar en çok otopark ve trafikte geçen süreden şikayet etti, Aydın ise bu sorunların kendi dönemlerinde kalıcı olarak çözüleceğini söyledi. Bir başka İstanbul’un mümkün olduğu vurgusu yapan Aydın, “İstanbullu bizim dönemimizde musluktan su içer hale gelecek dedi.

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın: İstanbullu musluktan su içer hale gelecek
Yayınlama: 16.02.2024
A+
A-

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Birol Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi Prestij Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Aydın, Saadet Partisi Ataşehir Belediye Başkanı Adayı Av. Alev Sezen, Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Metin Bayraktar ve partililerin eşlik ettiği ziyarette esnafın sorunlarını dinleyerek, seçim vaatlerini ve çözüm önerilerini sıraladı.

“5 ORTAK SORUN TESPİT ETTİK”

Ziyaretin ardından açıklamalar yapan Aydın, “Esnafımızla yaptığımız görüşmelerden 5 ortak sorun tespit ettik. Bunlar, otopark, trafik, başıboş köpekler, depreme dayanıksız konut alım gücünün düşmesi. Vatandaşın öncelikli sorunu hayat pahalılığı, geçim sıkıntısıdır. Biz ‘başka bir İstanbul mümkün’ diyerek yola çıktık. 2004’ten bugüne İstanbul’a yatırım yapıldı. Ama bunca hizmete rağmen hala sorunlar çözülemiyorsa bir şey eksik demektir. Ahlaki duyarlılığın, pusulanın kaybolmuş olmasıdır. Çünkü İstanbul çok kıymetlidir” diye konuştu.

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın: İstanbullu musluktan su içer hale gelecek

“AHLAKI PUSULANIZI KAYBEDERSENİZ İSTANBUL’UN KIYMETİ İŞTAHINIZI KABARTIR”

Aydın, “Eğer siz ahlakı pusulanızı kaybederseniz İstanbul’un kıymeti iştahınızı kabartır. Sonunda İstanbul sevdası İstanbul’a ihanete dönüşür. Biz bütün işlerimizde ahlakı, maneviyatı, şeffaflığı, denetlenebilirliliği ön planda tutuyoruz. Kamu imkanlarının, belediye bütçesinin en verimli şekilde kullanılmasının 16 milyon İstanbullu için bir mecburiyet, sorumluluk olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

“İSTANBUL TÜRKİYE’DİR”

Sorunların üstesinden gelebileceği mesajı veren Aydın, “Yeter ki İstanbul’da bir zihniyet değişikliğini gerçekleştirebilelim. Yoksa çok konuşuruz ama en temel meseleleri bile çözemeyiz. İstanbul’a ve İstanbulluya yazıktır. İstanbul’a yazık olunca Türkiye’ye de yazık olur. Çünkü İstanbul Türkiye’dir. Bu bilinçle hizmetlerimiz yapmak durumundayız. İstanbullu bizim dönemimizde musluktan su içer hale gelecek, gelmelidir de çünkü sağlıklı su musluklardan akan su olacak” dedi.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş