Remzi Çayır: Türk milliyetçilerinin hepsini yanımıza çağırıyorum

MİLLİ Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, “Ey ülkücüler, ey Türk milliyetçileri niye iktidarımızı istemiyoruz. Ben arkadaşlarımızla beraber yol açıyorum. Milli Yol Partisi yol açıyor. Kendi iktidarımız için milletimizden oy talep ediyoruz. Sizi de bu çizgiye, arkamıza değil yanımıza çağırıyorum. Hepinizi yanımıza çağırıyorum” dedi.

Remzi Çayır: Türk milliyetçilerinin hepsini yanımıza çağırıyorum
Yayınlama: 21.12.2023
A+
A-

Milli Yol Partisi lideri Remzi Çayır, partisinin genel merkez binasında düzenlediği basın toplantısında konuştu. Başkan Çayır, ekonomide yaşanan sıkıntılar ile ilgili, “Vatandaşlarımız geçinemiyor ve yarına ait hayal kuramamaktadır. Vatandaşlarımız bu topraklarda mutlu yaşayamamaktadır. Siyaset hayatımızı kolaylaştırmak ve yaşanır kılmak için varken ne yazık ki siyaset ve siyasetçiler hayatımızı karartmak, umudumuzu yok etmek için önümüze her yolu açıyorlar. Hayatımızı anormalleştirmek için her türlü zemini hazırlıyorlar. Türkiye ortak akılla, bilimle, fikirle ve gerçeklikle yönetilmiyor. Günü birlik kaygılar, günü birlik kararlar ve uygulamalar. Böyle olmamalıdır. Bir toplum 3-5 yıl sonrasını görerek hareket eder. Ömrümüz zamlarla geçti. 1970’li yıllarda da aynı sözler, ifadeler söz konusuydu. Yine zamlar, yine enflasyon yine enflasyon canavarı. Yine adaletsizlik, yine adam kayırmacılık, kendi adamı olan işini yürütüyor, olmayan hiçbir şey yapamıyor. Millet hep beraber bir çukurun içerisinde. Bu çukurdan çıkmanın yolu Milli Yol Partisi’dir. Eğer buna inanmasaydık burada olmaz, herhangi bir partinin kuyruğu veya içinde yer alırdık. Ben ve arkadaşlarım bu çözümün öncüsüyüz. Değişim ve dönüşümü ülkede başaramayanlar hiçbir şeyi başaramazlar. Değişim ve dönüşüme siyaset kurumunda başlamayanlar yanlış düğme iliklerler. Siyaset kurumunun öncelikle şeffaf, hesap veren, hesap soran ve kesinlikle hizmet veren bir kuruma dönüştürülmesi lazım. Türkiye kendi gerçekleri üzerine kendi geleceğini inşa edecek siyasetçilere ve görüş sahiplerine ihtiyacı var” diye konuştu.

‘BİRÇOĞUMUZUN BU MİLLET İÇİN ANLI ŞANLI MÜCADELESİ VAR’

Çayır, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Bize inananlar bizimle yürüsün. Bazı açıklamalar var, ‘Remzi Çayır yalnız, sağında solunda az insan var kimse yok, kadro ve sıfat ismi insan arıyorlar, apoletli arıyorlar.’ Bizdeki kıymetli insanların evet apoletleri yok ama yürekleri ve kafaları var. Birçoğunun mazide bu millet için anlı şanlı mücadelesi ve kendini feda edişleri var. Böyle bir kadromuz var Allah’a şükür. Bu kadro bir Türkiye değil, 10 Türkiye yürütecektir. Geçmişte beraber yürüdüğümüz, mücadele ettiğimiz, kâh beraber ağladığımız, hücrelerde beraber işkenceye direndiğimiz, dışarda vücudumuzu siper ederek vatanı beraber koruğumuz arkadaşlara seslenmek istiyorum; ey ülkücü kardeşlerim, vatanı sevenler, dine bağlı olanlar, iman sahibi olanlar sizlere sesleniyorum. Başkasının yanında hayatı boyunca bu mücadelemizle dalga geçmiş, küçümseyen, kendisi balkonda evinin içinde bize yıllardır çamur atmış, bizi bambaşka tarif eden, mücadelenin içerisinde yer almamış bir güruh 22 yıldır ülkeyi yönetirken sizin bizim görevimiz o yanlışların yanında mı durmak, kendi iktidarımızı mı istemek? Ey ülkücüler, ey Türk milliyetçileri niye iktidarımızı istemiyoruz. Ben arkadaşlarımızla beraber yol açıyorum. Milli Yol Partisi yol açıyor. Kendi iktidarımız için milletimizden oy talep ediyoruz. Sizi de bu çizgiye, arkamıza değil yanımıza çağırıyorum. Hepinizi yanımıza çağırıyorum.”

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş