Özel gereksinimli çocukların aileleri kuaförlerden ücretsiz temel bakım hizmeti alabilecek

ESKİŞEHİR’DE ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUĞU OLAN AİLELERE YÖNELİK HAZIRLANAN GÖNÜL BAĞI PROJESİ ÇERÇEVESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN ‘ANNELER İÇİN KİŞİSEL BAKIM’ ETKİNLİĞİ SÜRESİNCE AİLELER TEMEL BAKIM HİZMETLERİNİ KUAFÖRLERDEN ÜCRETSİZ OLARAK ALABİLECEKLER.

Özel gereksinimli çocukların aileleri kuaförlerden ücretsiz temel bakım hizmeti alabilecek
Yayınlama: 28.12.2022
A+
A-

Eskişehir’de özel gereksinimli çocuğu olan ailelere yönelik hazırlanan Gönül Bağı Projesi çerçevesinde gerçekleştirilecek olan ‘Anneler İçin Kişisel Bakım’ etkinliği süresince aileler temel bakım hizmetlerini kuaförlerden ücretsiz olarak alabilecekler.

Eskişehir Valiliği himayelerinde özel gereksinimli çocukların ailelerine yönelik yürütülen ‘Gönül Bağı Projesi’ çerçevesinde, Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası işbirliğiyle ‘Anneler İçin Kişisel Bakım’ etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinlikle ilgili İl Millî Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi ziyaret eden Berberler ve Kuaförler Odası eğitim ekibi, etkinlik içeriği hakkında fikir alışverişinde bulundu. Etkinlik çerçevesinde özel gereksinimli çocukların ailelerinin proje süresince temel bakım hizmetlerini kuaförlerden ücretsiz olarak alabilmeleri kararı alındı.

sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş