Oyunun sihirli ismi Kevin Spencer İstanbul’da eğitimcilerle buluşuyor

Özel gereksinimli bireylerin terapi sürecine katılımlarını, Magic Therapy programı kapsamında oyun ve illüzyon gösterisiyle destekleyen Dr. Kevin Spencer İstanbul’da eğitimcilerle bir araya geliyor.

Oyunun sihirli ismi Kevin Spencer İstanbul’da eğitimcilerle buluşuyor
Yayınlama: 07.12.2022
A+
A-

Atta Festival ve Ev Okulu Derneği iş birliği ile İstanbul Kültür Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 10 Aralık’ta İstanbul’da eğitimciler ve özel gereksinimli bireylerin aileleriyle buluşacak olan Spencer, iki ayrı oturumda sunum yapacak. Eğitim süresince Magic Therapy™ kullanımı ve etkisi gibi sorulara yanıt verecek olan Dr. Spencer bu kapsamdaki terapinin bağ kurma ve benlik algısına etkisi ve özgüvene katkıları hakkında da bilgi aktaracak. 

ONLİNE OLARAK PROGRAMA KATILMAK MÜMKÜN 

Kişiye ve duruma özel geliştirdiği terapi kapsamında danışanlarının bilişsel, motor, algısal ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayan Spencer; illüzyon sunumuyla özel gereksinimli danışanların terapi sürecinde motivasyonlarını artırma desteği sağlıyor. Danışanları, karmaşık ve ardışık bir dizi motor beceri kazanmak için gönüllü olmaya teşvik eden, sunum kapsamında gelişim aşamalarını eğlenceli hale getiriyor.  Otizm başta olmak üzere özel eğitim sürecinde ilgisi ve motivasyonu derste tutulamayan danışanları terapötik süreçte aktif kılmayı hedefleyen Dr. Kevin Spencer’ın lisanslı programı Magic Therapy™ aileler ve eğitimcilere özel iki ayrı oturumla 10 Aralık Cumartesi günü İstanbul Kültür Üniversitesi’nin ev sahipliğinde başlıyor. Etkinliğe İstanbul dışındaki katılımcılar da online olarak programa katılabilecekler. 

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş