ESOGÜNÜN  ACEMİLİĞİNİ ÜSTÜNDEN ATAMAYAN REKTÖRÜ KAMİL ÇOLAK SİYASİLERE VE HÜKÜMETE YAKIN OLAN SENDİKALARA KAPI KAPATARAK SAYIN ERDOĞANAMI MESAJ VERİYOR

ESOGÜNÜN  ACEMİLİĞİNİ ÜSTÜNDEN ATAMAYAN REKTÖRÜ KAMİL ÇOLAK SİYASİLERE VE HÜKÜMETE YAKIN OLAN SENDİKALARA KAPI KAPATARAK SAYIN ERDOĞANAMI MESAJ VERİYOR
Yayınlama: 11.01.2023
A+
A-

NEREDEN NEREYE.

Prof. Dr. Kamil Çolak 2018 yılında Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcılığına atandığı tarihten itibaren ismi hep skandallarla anılmış bu geleneğinide Prof. Dr. Kemal Şenocak Yök genel kuruluna atanmasından hemen sonra  2022 yılının temmuz ayında Rektör olarak atanmasından sonrada devam ettirdiği görülüyor.

BU HIRSINIZ KİME? EĞER SUÇLU DEĞİLSE NEDEN GÖREVDEN ALDIN?

Rektör Çolak Göreve başladığı ilk anda sanki Kemal Şenocak’tan intikam alırcasına Kemal hocaya yakınlığı ile bilinen isimleri tek tek görevden alması dikkatlerden kaçmamıştı.

Hemen ardından Tıp Fakültesi Başhekimi Türkiye’nin en başarılı ismi Prof. Dr Tufan Öge’yi görevden alarak Tıp Fakültesindeki bazı yolsuzluk ve hırsızlık olaylarını Kemal Şenocak ve ekibine yıkmak istemesi, tır lar dolusu ihtiyaç malzemelerinin başka depolara götürülerek çalınması, polisin bir ihbar sonucu bu depoya baskın yapmasıyla ortaya çıkmış, olaylarda adı geçen Hastane Başmüdürünü Ödüllendirircesine hemen Genel Sekreter yardımcılığına ataması ile Emniyet kayıtlarında ismi geçen başmüdürü aklama çabasına girdiği sonbasin.com a gelen ihbar maili ile ortaya çıkmış olayları doğruladıktan sonra yaptığımız haber sonuç getirmiş, Rektör Çolak atamasını yaptığı eski hastane başmüdürü yeni Genel Sekreter yardımcısını görevden almak zorunda kalmıştı.

 

MEMUR SEN E NEDEN KAPILARI KAPATIP NEDEN ÜSLUBUNU BOZDUN?

Çiçeği burnunda acemi Rektör Çolak’ın Tıp Fakültesinde görev yapan eski Chp li vekillere olan yakınlığıyla bilinirken çok yakın bir zamanda Eskişehir Memur Sen İl Başkanı İbrahim Akar ve Ekibi kendisini ziyarete gitmiş Rektör Çolak’a sohbet esnasında “yakın zamanda yapılacak olan Memur sen olağan genel kurulu için” kendisinden salon talep eden Memur Sen İl Başkanı İbrahim Akar’a uslup dışı  bana böyle taleplerle gelmeyin” dediği kamuoyuna bomba gibi düştü.

 

Şimdi Çiçeği Burnunda Acemilik yaşayan Rektör Kamil beye soruyoruz.

*Eğer Hastane Başmüdürü suçlu ise neden Genel Sekreter yardımcısı yaptın yok suçlu değilse neden görevden aldın?

*Siyasilere ve Hükümete yakın Stk lara uzak durarak kime mesaj vermek istiyorsunuz?

*Bana böyle taleplerle gelmeyin derken Chp ye yakın Stk lara ve orada görev yapan eski vekillerede aynı mesafedemisiniz?

*Kemal Şenocak Hocanın atadığı tüm yöneticileri şimşek hızıyla görevden almanızı isteyen, bünyenizde bulunan yerleşik yapının elemenları mı?

*Sizde çok uzun yıllardır Üniversitede bulunan ve her makamı istediği gibi kullanan o yerleşik yapının elemanı mısınız?

*Sizin atadığınız başhekim dahil bir çok yöneticini hükümet ve Erdoğan düşmanı olduğu hatta yeni atanan başhekimin öğrencilik yıllarında dekan odası basan aşırı sol örgütlerin elemanlığını yapıp dekan odası basmaya varan eylemlere katıldığı iddiaları doğrumudur?

*Uzun Yıllardır Osmangazi Üniversitesinde bulunmanız hasebiyle yakinen tanıdığını ve bildiğiniz “Osmangazililer” isimli kooparatifin kurucularının yolsuzluklarla anılması sayıştay raporlarına girmişken hala onları kolladığınız Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nin, üniversite kampusü içindeki bir araziyi, başkanlığını üniversitenin genel sekreteri Bayram Kaplan’ın yaptığı S.S. Osmangazililer Kooperatifi’ne 31 bin 337 TL karşılığında kiraladığı, kooperetifin ise aynı arsayı 4 kat fiyat artırarak 121 bin 993 TL’ye başka bir firmaya kiraladığı ortaya çıkması, ayrıca üniversite içerisinde yer alan oto yıkama tesisinin, akademik kafenin, merkezi çarşının, acil kantininin ve yoğun bakım binası kantininin “kaçak olarak işletildiği” tespit edilmesine rağmen ismi yolsuzluklarla anılan Genel Sekreter Bayram Kaplan’ı o makamda tutmanızın özel bir nedeni var mı? Sizde Genele Sekreter Bayram Kaplanla beraber mi iş yapıyorsunuz?

 

Eskişehir Kamuoyu Çiçeği Burnunda Acemiliği Üstünden Atamayan Rektör beyden bu soruların cevabını beklerken yazdıklarımızın iddia olduğunu gözden kaçırmayacağınızı umarak ivedilikle Eskişehir halkını aydınlatmanızı temenni ediyoruz.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.