Ot yangını tarım arazilerine gelmeden söndürüldü

KESKİN MAHALLESİ’NDE ÇIKAN OT YANGINI, İTFAİYE VE JANDARMA EKİPLERİNİN KISA SÜREDE BÖLGEYE GELİP ALEVLERE MÜDAHİLE ETMESİYLE TARIM ARAZİLERİNE SIÇRAMADAN KONTROL ALTINA ALINDI.

Ot yangını tarım arazilerine gelmeden söndürüldü
Yayınlama: 25.07.2023
A+
A-

Eskişehir’in Keskin Mahallesi’nde çıkan ot yangını, itfaiye ve jandarma ekiplerinin kısa sürede bölgeye gelip alevlere müdahile etmesiyle tarım arazilerine sıçramadan kontrol altına alındı.

Eskişehir Tepebaşı’na bağlı Keskin Mahallesi’nde, bulunan boş arazide ot yangını çıktı. Kuru otların kolay tutuşması sonucu alevler bir anda büyüdü. Yangını gören mahalleli, durumu itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verdi. Kısa sürede bölgeye intikal eden ekipler alevlere müdahile etti. Tarım arazilerine ilerlemekte olan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangına müdahile eden itfaiye ve onlara yardım eden jandarma ekiplerine teşekkür eden Keskin Mahalle Muhtarı Hasan Kayhan, “Henüz neden çıktığı belli olmayan yangına kısa sürede müdahile eden itfaiye ve jandarma ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Yangını büyümeden el birliğiyle söndürdük” dedi.

Öte yandan karayolu yakınında bulunan boş arazi, akıllara yanan sigara izmaritten dolayı yangının çıktığını ihtimalini getirdi.

Ot yangını tarım arazilerine gelmeden söndürüldü
Ot yangını tarım arazilerine gelmeden söndürüldü
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş