Ömer Çelik’ten EYT açıklaması: Bugün itibarıyla Meclis’e sunulacak

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çelik, EYT düzenlemesiyle ilgili, “Araya yılbaşı tatili giriyor. Ama bugün itibarıyla Meclis’e sunulacak” dedi.

Ömer Çelik’ten EYT açıklaması: Bugün itibarıyla Meclis’e sunulacak
Yayınlama: 22.12.2022
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde AK Parti, Meclis’in 27, 28, 29 Aralık günlerinde tatil olmasını önerdi. Ak Parti’nin önerisi, MHP’li milletvekillerinin desteğiyle kabul edildi. Meclis’teki yasama faaliyetleri ocak ayında yeniden başlayacak. Bu gelişme EYT düzenlemesini bekleyen milyonlara “Değişiklik yeni yıla mı kaldı?” sorusunu sordurtmuştu. Konuya ilişkin açıklama Ömer Çelik’ten geldi.

“BUGÜN İTİBARİYLE MECLİS’E GELİYOR”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, EYT düzenlemesine ilişkin önemli bir açıklama yaptı. MKYK toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çelik, EYT düzenlemesiyle ilgili, “Araya yılbaşı tatili giriyor. Ama bugün itibarıyla Meclis’e sunulacak” dedi.

“ÇÖZÜM AŞAMASINA GELMİŞTİR”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de geçtiğimiz günlerde milyonların heyecanla beklediği EYT düzenlemesine ilişkin, “Uzun uğraşlarla çözüm aşamasına gelmiştir. Çünkü birçok meselenin boyutu vardır, mali boyutunun dışında da teknik boyutları vardır, onları da halletmek üzereyiz” ifadelerini kullandı.

“BU AY SONU NETİCELENDİRECEĞİZ”

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT düzenlemesiyle ilgili bu ay sonuna kadar işi neticelendireceklerini belirtti. Erdoğan, “Şu anda ilgili bakan arkadaşlarım çalışmaları sürdürüyor. İnşallah ay sonuna kadar bunu karara bağlayacağız. 2023’e masamızdan bunu kaldırarak inşallah girmiş olacağız” ifadelerini kullanmıştı.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş