Ocak Partisi’nden Filistin’de kara harekatı başlatılması için imza kampanyası

OCAK Partisi ve Osmanlı Ocakları, İsrail’in Filistin’e yönelik gerçekleştirdiği saldırıları durdurması için Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) kara harekâtı düzenlemesi için imza kampanyası başlattıklarını duyurdu. Ocak Partisi ve Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, “TSK, Filistin’deki bu katliama ‘dur’ diyecekse biz de orada görev almak için hazırda asker olacağımızı şimdiden bildirmek isteriz” dedi.

Ocak Partisi’nden Filistin’de kara harekatı başlatılması için imza kampanyası
Yayınlama: 22.12.2023
A+
A-

Ocak Partisi ve Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, İsrail’in Filistin’e yönelik gerçekleştirdiği soykırıma karşı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) kara harekâtı başlatması adına imza kampanyası başlattıklarını açıkladı. Başkan Canpolat, burada yaptığı açıklamada, “Ocak Partisi ve Osmanlı Ocakları olarak Filistin’de gerçekleşen soykırıma ‘dur’ demek için Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) zulmü durdurması için imza kampanyası başlattık. Türk ordusu gittiği yere barışı, kardeşliği, saygıyı, sevgiyi götürür, adaleti tesis eder. Bizlerde Türk ordusunu çok güveniyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Filistin’de var olması, oradaki İsrail güçlerine karşı gerçekleştirdikleri zulme ‘dur’ diyebileceği kanaatindeyiz” diye konuştu.

‘HAZIRDA ASKER OLACAĞIMIZI BİLDİRİRİZ’

Canpolat, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz Ocak Partisi ve Osmanlı Ocakları olarak ordumuzu göreve davet ediyoruz. Çünkü tarihsel sorumluluklarımız, orada soydaşlarımız var. Orada Kürt kökenli Arap’ı, Çerkez’i, bizim orada ecdadımızın mirasına sahip çıkan bir halk var. Çocukları katlediliyor. Çocukların katledilmesi hiç kimseye fayda sağlamayacaktır. En azından burada imza atarak tepkimizi ortaya koyacağız ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ni göreve davet edeceğiz. Orada yaşanan drama sessiz kalmayacağız. Eğer bizlere de bir görev düşecek ise, imza vererek de şunu ifade ediyoruz; Türk Silahlı Kuvvetleri Filistin’deki bu katliama ‘dur’ diyecekse bizde orada görev almak için hazırda asker olacağımızı şimdiden bildirmek isteriz. İmza kampanyamıza herkes katılabilir. İnternet adresimiz ‘kuduseozgurluk’ üzerinden herkes kampanyamıza destek verebilir. Yurt genelindeki Ocak Partisi ve Osmanlı Ocakları il, ilçe binaları önünde aynı şekilde imza kampanyamızı başlattık. Herkesi bir ve bütün olmaya davet ediyoruz.”

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş