Ocak Partisi Kurucusu Canpolat: Birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız

OCAK Partisi Kurucusu Kadir Canpolat, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde Türkiye’nin tek bir yürek olduğunu söyleyerek, “Birlik ve beraberliğimizi hiçbir şer güç veya şer ittifak bozamayacaktır, bozmaya asla güçleri yetmeyecektir. Bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız” dedi.

Ocak Partisi Kurucusu Canpolat: Birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız
Yayınlama: 16.02.2023
A+
A-

 

Ocak Partisi Kurucusu Kadir Canpolat, yaptığı yazılı açıklamada, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde Türkiye’nin tek yürek olduğunu ve bunun artarak devam etmesi gerektiğine dikkat çekti. Canpolat, “Birlik ve beraberliğimizi hiçbir şer güç veya şer ittifak bozamayacaktır, bozmaya asla güçleri yetmeyecektir. Bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız” diye konuştu.

‘BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ HİÇBİR GÜÇ BOZAMAYACAK’

Amerikan savaş gemisinin Türkiye’nin karasularına girmesi yönündeki iddiaları değerlendiren Kadir Canpolat, “ABD savaş gemisinin Türkiye’de ne işi var? Biz ABD savaş gemisinin Türkiye kara sularına inmesine Ocak Partisi ve Osmanlı Ocakları olarak müsaade etmeyiz. Devletimiz de neyin ne olduğunun farkındadır ve asla müsaade etmeyecektir. Eğer ABD Türkiye’ye deprem nedeniyle destek olmak istiyorsa savaş gemisi yerine battaniye, su göndersin. FETÖ ve PKK/PYD gibi terör örgütlerini Türkiye’ye karşı kullanmaktan vazgeçsinler. Türkiye’nin yaşadığı tüm sıkıntılı süreçlerde, milletimiz bu sıkıntılı sürecin provokatörlerini ve arkasında kimlerin olduğunu çok iyi biliyor. Amerika’nın Türkiye aleyhine planladığı darbe ve işgal senaryosu tutmadı ve bundan sonra düşündüğü, planladığı tüm senaryolar da tutmayacaktır. Bu aziz milletimiz onların kirli kurgu ve senaryolarını alıp çöpe atacaktır. Amerika, Türkiye’ye karşı uzun bir süredir hasmane bir tutum içindedir. Milletimizin Türkiye’nin yaşadığı felaket sırasında nasıl birlik ve beraberlik içinde olduğunu gördük. Birlik ve beraberliğimizi hiçbir şer güç veya şer ittifak bozamayacaktır, bozmaya asla güçleri yetmeyecektir” ifadelerini kullandı. 

 

 

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş