Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat: Horasan Türkiye’ye örnek olacak

AK Parti Horasan Belediye Başkan adayı Recep Karataş, Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat’ın katılımıyla Horasan’da Büyük Yürüyüş gerçekleştirdi. 31 Mart yerel seçimlerinde Karataş’a destek vereceğini açıklayan Canpolat, “Birliğimizi ve kardeşliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz. Horasan’da barış havasında geçen seçim atmosferi Türkiye’ye örnek olacak. Burada bir tane kavga ve tartışmaya müsaade etmeyeceğiz. Şehrimizi de tabii ki namerde, tabii ki namahreme teslim etmeyeceğiz. Bu yüzden buradayım, bu yüzden sizinle beraberim. Bu yüzden de Recep Başkanımızın sonuna kadar yanında oldum, yanında olacağım” ifadelerini kullandı.

Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat: Horasan Türkiye’ye örnek olacak
Yayınlama: 30.03.2024
A+
A-

Eski Kars Caddesi’nde bulunan seçim koordinasyon merkezinden başlayan ve Erzurum Caddesi’ndeki seçim koordinasyon merkezinde son bulan ‘Büyük Yürüyüş’ programına AK Parti Horasan Belediye Başkan adayı Recep Karataş, Horasan Eski Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, MHP Horasan İlçe Başkanı Mahir Demir, Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bayraklar, meşaleler ve sloganlar eşliğinde gerçekleşen yürüyüş, konuşmalar sonrası sona erdi. 

“KİMSENİN BİRLİĞİMİZİ BOZMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Konuşmasında birlik ve beraberlik çağrısı yapan Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, “Bugün Horasan’da seçimlerin coşkulu ve bayram havasında geçmesi, insanların birbirlerine saygı duyması Horasan’ın tek yürek olduğunu gösterir. Bana diyorlar ki sen Ocak Partisi’nin Genel Başkanısın. Çayırdüzü Köyü muhtarlığına, Horasan Belediye Başkanlığı seçimlerine niye karışıyorsun? Ben kendi köyümde, kendi ilçemde bu birliği ve beraberliği sağlayamazsam Türkiye’nin her bir karış toprağına sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye sevdasını nasıl aşılayacağım? Bugün iftarda Kadir Aydın Başkanımızın çok güzel bir sözü oldu; ben nefisimi bir kenara bıraktım. Recep Başkanımızın önünü açtım. Biz bugüne kadar burada etnik kimlik ayrımı yapmadık, bundan sonra da yapmadığımızı göstermek adına Bir Türk kardeşimizi bir Kürt olarak destekleme kararı aldım dedi. Başkanımızı bu düşüncelerinden dolayı tebrik ediyorum. Evet Kürtler zaten Recep Başkanın yanında, şimdi sıra Türklerde” diye konuştu.

Horasan’ın Türkiye’ye model ve örnek olacağınız söyleyen Canpolat, “Birliğimizi ve kardeşliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz. Horasan’da barış havasında geçen seçim atmosferi Türkiye’ye örnek olacak. Burada bir tane kavga ve tartışmaya müsaade etmeyeceğiz. Şehrimizi de tabii ki namerde, tabii ki namahreme teslim etmeyeceğiz. Bu yüzden buradayım, bu yüzden sizinle beraberim. Bu yüzden de Recep Başkanımızın sonuna kadar yanında oldum, yanında olacağım. Türkiye ve Horasan düşmanları köşeye sinmiş ne zaman kavga çıkacak diye bekliyorlar. Siz daha çok beklersiniz çünkü burada birlik, beraberlik ve kardeşlik var. İnşallah 31 Mart seçimlerinde Çayırdüzü’nde Cemil Karataş, Horasan’da Recep Karataş Kazanacak” dedi.

“HİZMET ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Erenler diyarı Horasan’a hizmet etmek için yola çıktıklarını söyleyen AK Parti Horasan Belediye Başkan adayı Recep Karataş, “Memleketimize hizmet etmek için birçok projeyle yola çıktık. Yapılması gerecek birçok hizmetimizi ilçemize kazandırmak için söz verdik. Etnik kimlik ayırt etmeksizin siz aziz hemşerilerimize hizmet etmek için yemin ettik. Bizler bu memleketi olması gerektiği yere getirmek için yola çıktık. Bizler her bir köyümüze, her bir mahallemize katma değer sunmak için yola çıktık. Gençlerimize iş imkânı açmak için yola çıktık. Bizler yeşil alanlarıyla, parklarıyla, mesire alanlarıyla, bisiklet yollarıyla, yürüyüş parklarıyla en kaliteli hizmeti sunmak için yola çıktık” dedi.

“HORASAN’IN BİRLİĞİNİ VE BERABERLİĞİNİ KİMSE BOZAMAYACAK”

Horasan Eski Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın da “Bugün Horasan’ın en güzel günlerinden birisi. Fatih Sultan Mehmet ve Selahaddin Eyyubi’nin torunları bir arada. Horasan’ın birliğini ve beraberliğini kimse bozamayacak” şeklinde konuştu.

“BİR VE BERABER OLALIM Kİ HORASAN KAZANSIN”

Ardından konuşan MHP Horasan İlçe Başkanı Mahir Demir, öfkeye, kırgınlığa ve küskünlüğe yol vermemek adına sağ duyulu olunması gerektiğini söyleyerek, “31 Mart’tan sonra da burada yaşayacağız. Bir ve beraber olalım ki Horasan kazansın, siz kazanın. Bu seçimlerde gelir geçer, önemli olan bir gönlü kırmamak, arkada hoş bir seda bırakmak” dedi.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş