OCAK PARTİSİ ESKİŞEHİR İL BAŞKANI SEZGİN KOCABAY OLDU

OCAK PARTİSİ ESKİŞEHİR İL BAŞKANI SEZGİN KOCABAY OLDU
Yayınlama: 10.10.2023
A+
A-

Osmanlı Ocakları partileşme çalışmaları bütün hızıyla devam ederken, Eskişehir il başkanlığına Sezgin Kocabay atandı merkez ve diğer ilçelerde hızlıca teşkilatlanmayı tamamlayan Ocak Partisi il başkanı Sezgin Kocabay;

Yerel seçimlere büyük bir hazırlık içinde çalışmalarını sürdürdüklerini, Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisinde şaşmadan ancak gerektiğinde kendi adayları ile seçimlere gireceklerini söyledi.

Yaptıkları tüm çalışmalarda şehrin önde gelen dava ve fikir insanları ile istişare ettiklerini, yerel seçimlerde Eskişehir’in tanınan bilinen dava ruhu taşıyan Esat Demirtaş, ve bu çizgide duruşu olan bir çok şahsiyete adaylık teklifinde bulunacaklarını dile getirdi.

Amaçlarının Cumhur İttifakını bölmek veya zayıflatmak olmadığını bilakis dava ve ülke şuurundan uzaklaşan, bencilleşen, kibirleşen kadrolara rol model olmayı planladıklarını söyledi.

Eskişehir’de yeni bir siyasi anlayış oluşturacaklarını tüm siyasi partilere, kişi ve düşüncelere kapılarının açık olduğunu belirterek kirli siyasetten her zaman uzak duracaklarını Eskişehir’in ve Eskişehirspor’un hak etmiş olduğu değere ulaşmasına gayret edeceklerini belirtti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş