Meral Akşener açıklaması nedir? Meral Akşener CANLI YAYIN! Meral Akşener aday açıklaması ne?

6’lı Masa toplantısının ardından ortak adayda anlaştığını ve pazartesi günü ismin açıklanacağı duyuruldu. Kılıçdaroğlu ve Akşener, kurmayları ve partilerinin yetkili kurulları ile durum değerlendirmesi yapmak için bir araya geldi. Akşener’in yapacağı açıklama merak konusu oldu. Peki, Meral Akşener açıklaması nedir? Meral Akşener aday açıklaması ne? İşte detaylar…

Meral Akşener açıklaması nedir? Meral Akşener CANLI YAYIN! Meral Akşener aday açıklaması ne?
Yayınlama: 03.03.2023
A+
A-

Meral Akşener CANLI YAYIN! 6’lı masanın liderleri 18 Şubat’ta deprem gündemi ile gerçekleştirilen toplantının ardından bu kez Saadet Partisi Genel Merkezi’nde bir araya geldi. 6’lı masa toplantısının ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener, kurmaylarıyla durum değerlendirmesi yapmak için parti genel merkezinde bir araya geldi. Akşener’in yapacağı açıklama merak konusu oldu. Peki, Meral Akşener açıklaması nedir? Meral Akşener aday açıklaması ne? Detaylar haberimizde…

6’LI MASADA KİMLER VAR?CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluİYİ Parti Genel Başkanı Meral AkşenerSP Genel Başkanı Temel KaramollaoğluDP Genel Başkanı Gültekin UysalDEVA Partisi Genel Başkanı Ali BabacanGelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet DavutoğluCUMHURBAŞKANI ADAYI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bugün yapılan toplantı sonrasında 6’lı masadan ortak açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı adayımız konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz. Nihai açıklamayı pazartesi günü kamuoyu ile paylaşacağız” ifadeleri yer aldı.

MERAL AKŞENER AÇIKLAMASI NEDİR?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel İdare Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor. Akşener, “İYİ parti bir tercihe zorlanmıştır, bir kıskaca alınmıştır. Dayatmaya boyun eğmeyeceğiz. Dün toplantıdan Kılıçdaroğlu’nun adı adaylık için beyan edildi. Biz ise Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun adını andık. Şahsi hırslar Türkiye’ye tercih edildi.” dedi.

Son 1 Saatte Meydana Gelen Artçı Sarsıntılar

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş