Mehmet Altınöz: İstanbul’un sorunlarına Milli Görüş belediyeciliği çözüm bulabilir

Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, seçim çalışmaları kapsamında Pendik’teydi. Esnafı ziyaret eden Altınöz, vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinledi. Diğer partilerin seçim stantlarını da gezen Altınöz, hatıra fotoğrafı çektirdi. İlçede muazzam bir kalabalıkla karşılaştıklarını söyleyen Altınöz, “İstanbul’un sorunlarına kim çözüm bulabilir? Elbette Yeniden Refah Partisi, Milli Görüş belediyeciliği çözüm bulabilir” dedi.

Mehmet Altınöz: İstanbul’un sorunlarına Milli Görüş belediyeciliği çözüm bulabilir
Yayınlama: 28.02.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi’nin Pendik Belediye Başkan Adayı Fahrettin Karakurt’un da eşlik ettiği ziyaret sırasında Pendik çarşısındaki simit standından bütün simitleri alan Altınöz, çevredeki vatandaşlara dağıttı. Ardından kestane standının başına geçerek basın mensuplarına kestane ikram etti. Partisinin seçim standında açıklamalar yapan Altınöz, “Pendik’te muazzam bir kalabalıkla karşılaştık. Pendikli vatandaşlarımız ‘Yeniden Pendik’ diyor. Ne demek ‘Yeniden Pendik’ yani 1994 ruhunun tekrar yaşanması ve yaşatılmasıdır. Biz Yeniden Refah Partisi olarak Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın önderliğinde, liderliğinde saha çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Seçime bugün itibariyle yaklaşık olarak bir ay kaldı. 1 ay içerisinde tüm programlarımız tamamlanmış vaziyette. İnşallah cumartesi günü Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde adaylarımızın tanıtım programı ve aynı zamanda İstanbul projelerimizle alakalı da bir sunumumuz olacak” diye konuştu.

Mehmet Altınöz: İstanbul'un sorunlarına Milli Görüş belediyeciliği çözüm bulabilir

“VATANDAŞIMIZIN TEVECCÜHÜ OLAĞANÜSTÜYDÜ”

Altınöz, “İstanbul’un sorunlarına kim çözüm bulabilir? Elbette Yeniden Refah Partisi, Milli Görüş belediyeciliği, adil düzen sistemi çözüm bulabilir. Camiden çıktık buraya gelene kadar vatandaşımızın teveccühü olağanüstüydü. Çünkü insanlar Yeniden Refah Partisi’nin ruhunu gönüllerinde, kalplerinde yaşatıyor ama fiilen de yaşamak istiyorlar. İnşallah 31 Mart akşamı Pendik’te Fahrettin Karakurt başkanımızı resmi olarak belediye başkanı ilan edeceğiz. Aslında şu anda bizim belediye başkanımız Fahrettin Karakurt’tur. Burada çok tecrübeli bir belediyeci, devlet adamı, siyaset dünyasında çok saygın bir isim” ifadelerini kullandı.

“31 MART AKŞAMI ‘TEŞEKKÜRLER İSTANBUL’ KONUŞMASINI YAPACAĞIZ”

Altınöz, “Biz de Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak 39 ilçemizde belediye başkan adaylarımızla, meclis üyelerimizle, kadın kolumuzla, gençlik kolumuzla teşkilatımızda çok etkili bir çalışma yürütüyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı ‘Teşekkürler İstanbul’ konuşmasını yapacağız. 1 Nisan’da da İstanbul’da tarihi Saraçhane belediye binasında Ekrem İmamoğlu’na teşekkür edeceğiz. Devir teslim törenini gerçekleştireceğiz ve ‘nerede kalmıştık’ diyeceğiz. İstanbul bizi özledi, biz İstanbul’u özledik. İstanbul bu süreçte yani 1994’ten Refah Partisi belediyeciliğinden sonra mahsun, öksüz ve yetim kaldı. İstanbul’un bu mahsun, öksüz ve yetim haline biz çok üzülüyoruz. İnşallah 1 Nisan itibariyle İstanbul’da ‘Yeniden İstanbul, Yeniden Refah, Yeniden Erbakan ve Yeniden Adil Düzen’ dönemini başlatacağız” dedi.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş