Mansur Yavaş aday mı? Altılı masa adayı Mansur Yavaş mı oldu? 6’lı masa adayı kim oldu, belli mi?

Mansur Yavaş aday mı değil mi merak ediliyor. Altılı masa üyeleri bugün cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere görüşme halindeler. Peki, Mansur Yavaş aday mı? Altılı masa adayı Mansur Yavaş mı oldu? 6’lı masa aday kim oldu, belli mi?

Mansur Yavaş aday mı? Altılı masa adayı Mansur Yavaş mı oldu? 6’lı masa adayı kim oldu, belli mi?
Yayınlama: 02.03.2023
A+
A-

Mansur Yavaş aday mı? Mansur Yavaş aday mı değil mi merak ediliyor. Altılı masa üyeleri bugün cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere görüşme halindeler. Peki, Mansur Yavaş aday mı? Altılı masa adayı Mansur Yavaş mı oldu? 6’lı masa aday kim oldu, belli mi? Detaylar…

MANSUR YAVAŞ ADAY MI?

6’lı masa toplantıları sürerken cumhurbaşkanı adaylığı için adı geçen isimler arasında yer alan Mansur Yavaş’ın aday olup olmayacağı belirsizliğini koruyordu. Mansur Yavaş adaylık için 6’lı masanın kararını işaret etti. Yavaş, 6’lı masa ne karar verirse o adayı destekleyeceklerini ve kendisinin aday gösterilmesi durumunda aday olabileceğini açıklamıştı. Peki, Mansur Yavaş mı aday olacak yoksa bu süreçte adı geçen başka bir isim mi cumhurbaşkanı adayı olacak henüz belli değil.

Mansur Yavaş geçtiğimiz günlerde adaylık konusunda “Altılı Masa beni aday gösterirse benim için görevdir” açıklamasında bulunmuş ve ”Bu benim için görevdir o zaman, ama sayın genel başkanlar Kılıçdaroğlu ve Akşener’in ortak iradesine karşı bir hareket yapmam mümkün değil.” ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için bir araya gelen 6’lı Masa toplantısı sona erdi. Toplantıdan sonra yapılan açıklamada, cumhurbaşkanı adayı konusunda anlaşmaya varıldığı belirtilerek, “Ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaştık. Nihai açıklamayı 6 Mart 2023 tarihinde kamuoyu ile paylaşmak üzere Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde tekrar bir araya geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş aday mı? Altılı masa adayı Mansur Yavaş mı oldu? 6'lı masa adayı kim oldu, belli mi?

6’LI MASADA KİMLER VAR?

6’lı masada bulunan isimler şunlardır:

CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluİYİ Parti Genel Başkanı Meral AkşenerSP Genel Başkanı Temel KaramollaoğluDP Genel Başkanı Gültekin UysalDEVA Partisi Genel Başkanı Ali BabacanGelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu
sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş