Kurum: İstanbul’u bile isteye durduranların dönemini bitireceğiz

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Kurum, Bu şehri ihmal edenlerin insanımızı çaresiz bırakanların, İstanbul’u bile isteye durduranların dönemini 31 Mart akşamı hep birlikte bitireceğiz dedi.

Kurum: İstanbul’u bile isteye durduranların dönemini bitireceğiz
Yayınlama: 19.01.2024
A+
A-

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Eyüpsultan’da bulunan Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Kurum, İstanbul Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan tarafından karşılandı. Kurum, “Tüm ekibimizle AK Parti ve MHP teşkilatlarımızla hep yollarda, sokaklarda olacağız milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İstanbul’un tüm ilçelerini 964 mahallesini, İstanbul sevdası ve şuuruyla adımlamaya devam edeceğiz. Milletimize duygularımızı, hedeflerimizi, hayallerimizi, projelerimizi anlatacağız. Milletimiz bizden beklediği işareti, emin olun her yerde veriyor. Biz bu coşkuyu, bu sevgiyi, bu motivasyonu her yerde görüyoruz. Allah’ın izniyle inşallah milletimizin destekleriyle, dualarıyla bu işaret çerçevesinde 31 Mart gecesi de Cumhur İttifakı’mızla birlikte İstanbul’da yaşanan duraklama, fetret dönemini hep birlikte bitireceğiz ve yeniden yükseliş yeniden diriliş dönemini hep birlikte başlatacağız. Bu şehri ihmal edenlerin insanımızı çaresiz bırakanların, İstanbul’u bile isteye durduranların dönemini 31 Mart akşamı hep birlikte bitireceğiz” diye konuştu.

“HEDEFLERİ BERABER BAŞARDIK”

Kurum, “Bugüne kadar ülkemizin varmak istediği tüm hedefleri beraber başardık, beraber taşıdık. Şimdi İstanbul seçimlerinde de zafere hep birlikte ulaşacağız. İstanbul’u beraber kazanacağız. Beraber çalışacağız. Beraber hizmet edeceğiz ve tüm milletimizi bu manada kucaklayacağız. Biz bugün göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı, beni burada kendi yuvamda gibi hissettirdiğinizden dolayı. İlginiz, alakanız, motivasyonunuzdan dolayı sizlere ve Ülkü Ocakları’nda yetişmiş her bir kardeşime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş