Kılıçdaroğlu’ndan Sayıştay’a rest: Raporlarınızda 418 Milyar doları görmezsem yakarım sizi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Sayıştay ve denetçilerine seslendi. Kılıçdaroğlu, “İktidara geldiğimizde o raporlarınızda 418 milyar doları görmezsem görevinizi yerine getirmemişsiniz demektir. Raporda görmezsem yakarım sizi” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’ndan Sayıştay’a rest: Raporlarınızda 418 Milyar doları görmezsem yakarım sizi
Yayınlama: 31.01.2023
A+
A-

Bir konuda en başından beri çok açık ve net konuşuyorum. Bu beşli çetelerin proje kisvesi altında devlet Hazinesinden götürdükleri paraları onlardan tahsil edeceğimin sözünü verdim. Çünkü o paralar bu ülkenin doğmamış bebeklerinin paralarıdır. Bu çetelerle bu savaşı inşa etmeden önce dost meclislerinde çok uyarıldım. Mafyası var, paramiliter grupları var diyen dostlarla bir araya gedim. Bunların tamamı samimi kaygılardı. Tabii ki ben bütün bunları düşünerek yola çıktım.

Halkımın şunu çok iyi bilmesi gerekiyor; bu çetelerin bir kısmı Erdoğan’dan önce de vardı. Her gelene de yedirmişler. Mafyaya da yedirmişler.

Asıl panik ne zaman başladı biliyor musunuz? Partimizin görevlendirdiği uzman ekipleri Hazine’den çalınan paraları ortaya çıkarıyorum.

418 milyar dolar olduğunu hesaplayınca karalama kampanyaları ve suikast tehditleri gelmeye başladı. Kale gibiyiz. Asla ve asla geri adım atmayacağız! Her şeyleriyle gelsinler.

Bu vesileyle devletimizin Sayıştay’a ve onurlu denetçilerine seslenmek istiyorum. İktidara geldiğimizde o raporlarınıza 418 milyar doları görmezsem görevinizi yerine getirmemişsiniz demektir. Raporda görmezsem yakarım sizi! Onlardan randevu talep edeceğim.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş