Kılıçdaroğlu ile görüşen Akşener’den ilk açıklama! Sözlerine bakılırsa masadan pek mutlu ayrılmamış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Meral Akşener’den ilk açıklama geldi. Görüşmede İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen cezadan sonra CHP ile İYİ Parti arasındaki gerginliğin ele alındığını ifade eden Akşener, “İmamoğlu’nun kellesi giderken tartışmanın Meral Akşener’in rol çalmasına nasıl evrildiğini anlayamıyorum, şaşırdım kaldım. Benim gidişim orada muhalefet olarak birlik, beraberlik göstermek içindi. Saygısızlık yapıldı bana” ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu ile görüşen Akşener’den ilk açıklama! Sözlerine bakılırsa masadan pek mutlu ayrılmamış
Yayınlama: 28.12.2022
A+
A-

Dün akşam saatlerinde Millet İttifakı kanadında kritik bir görüşme gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ankara’da bir araya geldi.

İmamoğlu’na hapis cezası kararı sonrası Saraçhane’de düzenlenen etkinlikle ilgili tartışma sürerken, görüşme sonrası Akşener’den sürpriz bir açıklama geldi. Gazeteci Murat Yetkin’e bir açıklama yapan Akşener, “İmamoğlu’nun kellesi giderken tartışmanın Meral Akşener’in rol çalmasına nasıl evrildiğini anlayamıyorum, şaşırdım kaldım. Bu bütün muhalifler açısından bir mihenk taşıdır. Çünkü İstanbul Belediyesine kayyım atanması yolunda bir adım atıldı. Terör soruşturması bunun parçasıdır. Diğer belediyelere de sıçrayabileceğine dair bilgi ve değerlendirmem var. Benim gidişim orada muhalefet olarak birlik, beraberlik göstermek içindi. Saygısızlık yapıldı bana”

Akşener, “Masa dağılıyor mu” sorumuza “Niye dağılsın Altılı Masa? Birlikte kazanacağımızı söylüyoruz” yanıtını verdi.

Altılı Masa’nın kimi aday göstereceğinin konuşulup konuşulmadığı sorusuna cevaben, “Onu Altılı Masada konuşacağız. İstanbul meselesini konuştuk; onun dışında neleri konuşup konuşmadığımızı söylemedim. Çünkü bu konu gerçekten mihenk taşı” dedi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş