Kılıçdaroğlu AFAD’da çıkan yangına tepki gösterdi, AK Parti’den yanıt gecikmedi

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah AFAD’da kırtasiye ve günlük dosyaların bulunduğu idari büroda yangın çıkmasına ilişkin; “Belgeleri yakalım derken, binaları da yakmayın lütfen” dedi. Kılıçdaroğlu’nun tepkisine yanıt veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise “Siz yarıda kesilen görüntülü konuşmayı teknoloji zannettiğiniz için devletin kurumsal hafızasının yıllardır dijital ortamda depolandığından haberdar olmamanızı yadırgamıyoruz” dedi.

Kılıçdaroğlu AFAD’da çıkan yangına tepki gösterdi, AK Parti’den yanıt gecikmedi
Yayınlama: 21.03.2023
A+
A-

Afad, bugün sabah saatlerinde; “Bugün saat 05: 00 sıralarında Başkanlığımızın tadilat çalışmalarının devam ettiği ek binada kırtasiye ve günlük dosyaların bulunduğu idari büroda küçük çaplı bir yangın çıkmış, yangın tüpleri ve yapılan müdahaleyle kısa sürede söndürülmüştür. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme devam etmektedir” açıklamasını yaptı.

AFAD’A TEPKİ GÖSTERDİ

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yaşanan olay üzerinden AFAD’a tepki gösterdi.

“BELGELERİ YAKALIM DERKEN, BİNALARI DA YAKMAYIN LÜTFEN”

AFAD’taki yangına ilişkin haberi alıntılayan Kılıçdaroğlu, “Belgeleri yakalım derken, binaları da yakmayın lütfen” dedi. Kılıçdaroğlu, mesajının sonunda; “gülücük” anlamına gelen sembol kullandı.

Kılıçdaroğlu AFAD'da çıkan yangına tepki gösterdi, AK Parti'den yanıt gecikmedi

Kılıçdaroğlu AFAD'da çıkan yangına tepki gösterdi, AK Parti'den yanıt gecikmedi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ.

KILIÇDAROĞLU’NUN TEPKİSİNE AK PARTİ’DEN YANIT GECİKMEDİ

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımına ise AK Parti cephesinden yanıt gecikmedi. Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Twitter hesabından CHP liderinin paylaşımını alıntılayarak “AFAD’ın ek hizmet binasında çıkan ufak çaplı yangın, hızlıca söndürülmüştür. Siz yarıda kesilen görüntülü konuşmayı teknoloji zannettiğiniz için devletin kurumsal hafızasının yıllardır dijital ortamda depolandığından haberdar olmamanızı yadırgamıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu AFAD'da çıkan yangına tepki gösterdi, AK Parti'den yanıt gecikmedi

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimi destekleyeceksiniz?

— Haberler.com (@Haberler) March 20, 2023

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş