İYİ Parti’den “Cihan Paçacı” açıklaması: İstifa ederek saygıdeğer bir sorumluluk örneği sergiledi

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı’nın istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada “Böylesine kritik bir gün ve süreçte, bu temel kaygı ve hassasiyetler doğrultusunda Sayın Paçacı kendi iradesiyle partimizdeki görevinden istifa ederek saygıdeğer bir sorumluluk örneği sergilemiştir” dedi.

İYİ Parti’den “Cihan Paçacı” açıklaması: İstifa ederek saygıdeğer bir sorumluluk örneği sergiledi
Yayınlama: 26.01.2023
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun olası adaylığına yönelik, “Parti yetkili kurulları, şu anda Kemal Bey’i onaylayacak noktada değil” açıklamasıyla gündem yaratan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, görevinden istifa etti. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Cihan Paçacı’nın istifa etmesi ile ilgili resmi Twitter hesabından açıklama yaptı.

“AÇIKLAMASI MAKSADININ DIŞINA ÇIKARTILDI”

Paçacı’nın açıklamasının maksadının dışına çıkartıldığını belirten Zorlu, “Bugün bir köşe yazısında Genel Başkan Yardımcımız Cihan Paçacı’nın bazı açıklamaları kamuoyuna yansımış ve ardından maksadının dışına çıkartılmasıyla birlikte Millet İttifakı’nın iradesine ve birlikteliğine zarar verir nitelikte bir tartışma alanının ortaya çıktığı görülmüştür. Böylesine kritik bir gün ve süreçte, bu temel kaygı ve hassasiyetler doğrultusunda Sayın Paçacı kendi iradesiyle partimizdeki Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevinden istifa ederek saygıdeğer bir sorumluluk örneği sergilemiştir” dedi.


Son Dakika: “Kılıçdaroğlu’nun adaylığına onay vermiyoruz” diyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı görevinden istifa etti
sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş