İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Yıldız, Fatih Sanayi Sitesi’nde esnafı ziyaret etti

İSTANBUL, (DHA)- İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, Fatih Sanayi Sitesi’nde esnafı ziyaret etti. Ziyaretten sonra açıklamalarda bulunan Yıldız, “Daha bizim seçim yasağımız başlamamış. Garip olan bizim pankartlarımızdan korktular. Korku bacayı sarmış. Ne yaparlarsa yapsınlar, Muharrem Yıldız sokakta. O resim ve pankartları alsanız da Muharrem evlerde. Herkesle konuşuyoruz, onu da kesme şansları yok” dedi.

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Yıldız, Fatih Sanayi Sitesi’nde esnafı ziyaret etti
Yayınlama: 26.03.2024
A+
A-

 

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, Fatih Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Yıldız, ardından İşcan İş Merkezi’nde partisinin belediye meclis üyesi adayı Av. Ahmet Yasin İşcan’ı ziyaret etti.

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Yıldız, Fatih Sanayi Sitesi’nde esnafı ziyaret etti

Sanayi bölgesindeki ziyarette açıklamada bulunan Yıldız, “Burası 12 yıl boyunca çok sık geldiğim bir sanayi bölgesi. Minibüsçülük ve ticari taksicilik yaptığım dönemlerde aracım arızalandığında bu sanayi bölgesine geliyordum. Bu sanayinin tam karşısında oto yıkamamız da vardı, orayı işletiyordum. Kendi mahallemdeyim, çoğu esnaf değişmemiş. Dönemimde çırak olanlar usta olmuşlar onları gördüm. Onlar da biz de çok mutlu olduk. Esenyurt’ta seçim çalışmaları iyi gidiyor. Herkes mutlu çünkü içlerinden birini arıyorlar. Onlardan birisi olan ve dertlerini anlayan birisi geldiği için mutlular. Bunun sandığa yansımasını da bekliyorum. Çok fazla kararsız insan vardı ama yavaş yavaş karar vermeye başlamışlar” diye konuştu.

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Yıldız, Fatih Sanayi Sitesi’nde esnafı ziyaret etti

Esenyurt’ta son iki gündür kendilerinden çok korkmaya başladıklarını belirten Yıldız “Eskiden pankart kestirme işlemini çocuklara yaptırırlardı. Bugün bizim arkadaşlarımız çok net olarak tespit ettiler, belediyenin çöpçülerine açık açık pankartlarımızı kestiriyorlar. Hatta arkadaşlarımız kamera ile çekmişler. Çöpçüler diyorlar ki kesip, toparlamamız için bize belediyeden talimat verildi. Yasak olduğu söylenmiş. Daha bizim seçim yasağımız başlamamış. Garip olan bizim pankartlarımızdan korktular. Korku bacayı sarmış. Ne yaparlarsa yapsınlar o kadar korksalar da ne olacak Muharrem Yıldız sokakta. O resim ve pankartları alsanız da Muharrem evlerde. Herkesle konuşuyoruz, onu da kesme şansları yok. O sebeple o garibanlara talimat verip onları da bizi de sıkıntıya sokmaya gerek yok. Gerginlik olur. Herkes pankartını assın. Hele ki bizim kendi öz kaynağımız ile kısıtlı şartlarda yaptığımız bir kampanyamız var. Ekrem Bey gibi diğer adaylar gibi çok pankartımız da yok. Bu kadar korkmanıza gerek yok şurada birkaç gün kalmış. Huzurumuzu bozmayın, insanları germenize gerek yok. Huzurlu bir şekilde seçimi bitirmek istiyoruz. Burada belediye başkanına da bu iş için talimat verene de bir an önce bu kararınızı gözden geçirin diyorum. Yarın öbür gün seçim bitince Esenyurt’ta yüz yüze kalacağız” ifadelerini kullandı.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş