İstanbul’un en büyüğü olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rami Kışlası’ndaki kütüphanenin açılışına muhalefeti de davet etti

Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete de sürpriz bir davet geldi. İstanbul’un en büyük kütüphanesini cuma günü açacaklarını belirten Erdoğan, “İstanbul’da meşhur Rami Kışlamız, İstanbul’un millet kütüphanesi olacak. Muhalefeti de davet ediyoruz” dedi.

İstanbul’un en büyüğü olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rami Kışlası’ndaki kütüphanenin açılışına muhalefeti de davet etti
Yayınlama: 09.01.2023
A+
A-

2023 yılının ilk Kabine Toplantısı Beştepe’de gerçekleştirildi. Yaklaşık 3 saat süren görüşmenin ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan muhalefete de dikkat çeken bir çağrı geldi.

AÇILIŞA MUHALEFETİ DE DAVET ETTİ

Rami Kışlası’nın millet kütüphanesi olacağını belirten Erdoğan, Cuma günü yapılacak açılışa muhalefeti de davet etti. Erdoğan, “Cuma günü İstanbul’da meşhur Rami Kışlamız, İstanbul’un millet kütüphanesi olacak. Muhalefeti de davet ediyoruz. İstanbul’un en büyük, Avrupa’da sayılı kütüphanelerden birinin açılışını yapıyoruz.” dedi.

“TARİH YENİDEN AYAĞA KALKIYOR”

Rami Kışlası’nda bir dönem esnaflık yaptığını söyleyen Erdoğan, “Mimarisiyle orada tarih yeniden inşallah ayağa kalkıyor. O kışlanın içinde esnaflık yaptım. Gıda sektöründe çalıştığım zaman Rami Kışlası aynı zamanda gıda sektöründe Unkapanı’ndan oraya taşındığımız bir yerdi. Oradan da onları farklı bir yere taşıyana kadar akla karayı seçtik. Ama sonunda bu oldu.”

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş