İsrail’in başarısızlığından teknoloji devini sorumlu tuttular!

Hamas’ın işgalci İsrail devletine karşı gerçekleştirdiği saldırılar bir takım teorilerin ortaya çıkmasına neden oldu. İsrail’in Hamas güçlerine geç cevap verme başarısızlığına teknoloji devi Huawei’in neden olduğu iddia edildi.

İsrail’in başarısızlığından teknoloji devini sorumlu tuttular!
Yayınlama: 10.10.2023
A+
A-

İsrail istihbaratının ve Batılı yetkililerin Hamas’ın planlarını tespit etmesini engelleyen şeyin ne olduğunu tahmin eden teoriler sosyal medyayı salladı.

Hamas liderlerinin, İsrail istihbaratının hacklemesini engelleyen yüksek güvenlikli Huawei telefonları ve elektronik cihazları kullandığını söyleyen bir teori internette en çok konuşulan konu oldu.

TEKNOLOJİ DEVİ HUAWEİ’İ SORUMLU TUTTULAR

Eskiden Twitter olarak bilinen X’te bir kullanıcı paylaşımda bulundu: “İsrail, güvenlik ve istihbarat kurumlarıyla Hamas’ın İsrail’e bir işgal gerçekleştirme planlarını nasıl tespit edemedi?!”

Bunun ardından cevap olarak: “Huawei! Evet, son 30 ayı aşkın süredir Hamas liderleri ve militanları Huawei’nin telefonlarını, tabletlerini ve dizüstü bilgisayarlarını kullandı!” denildi.

İsrail'in başarısızlığından teknoloji devini sorumlu tuttular!

ABD, ÇİN’İN DAHA GÜÇLÜ SİSTEME SAHİP TELEFONLAR ÜRETMESİNE NEDEN OLDU

Google ve diğer ABD teknoloji şirketlerinin Çinli şirketin kendi sistemlerini kullanmasını engelleyerek Huawei’yi Çin dışında hacklenmesi kolay olmayan kendi kurum içi sistemlerini geliştirmeye zorladığını gerekçe göstererek Huawei telefonlarını kırmanın neden bu kadar zor olduğunu ayrıntılı olarak açıkladı.

İsrail askeri radyosu, Filistinli savaşçıların Gazze’den İsrail’e “sızdıklarını” ve askeri üsleri ele geçirdiklerini söylerken, Hamas savaşçılarını İsrail içindeki araçlarda ve diğerlerini İsrail topraklarına yamaç paraşütü yaparken gösteren fotoğraf ve videolar internette viral oldu.

İsrail'in başarısızlığından teknoloji devini sorumlu tuttular!

NELER OLMUŞTU?

Hamas askeri grubu Cumartesi günü işgalci devlet olan İsrail’e karşı son on yılların en büyük saldırısı olan “El Aksa Tufanı” adlı bir askeri operasyon başlattığını duyurdu.

Filistinli savaşçılar Gazze Şeridi’nden İsrail’e “sızarak” askeri üsleri ele geçirip rehineler alırken, Hamas savaşçılarını İsrail içindeki araçlarda ve diğerlerini de İsrail topraklarına yamaç paraşütü yaparken gösteren fotoğraf ve videolar internette viral hale geldi.

Buna karşılık İsrail silahlı kuvvetleri Gazze Şeridi içindeki Hamas mevzilerini hedef aldığını duyurdu.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş