iPhone 11’den daha pahalı! Mac Pro’nun tekerlek kiti fiyatı dudak uçuklattı!

Apple, yalnızca Mac Pro modellerine uyumlu olan tekerlek kitine uygulamış olduğu fiyat etiketiyle dikkatleri yine üzerine çekmeyi başardı. Kit, internet sitesi üzerinden 23 bin 219 liraya satılıyor.

iPhone 11’den daha pahalı! Mac Pro’nun tekerlek kiti fiyatı dudak uçuklattı!
Yayınlama: 28.06.2023
A+
A-

Apple, ürünlerine uyguladığı fiyat etiketiyle şaşırtmaya devam ediyor. Teknoloji devi bu sefer de Mac Pro bilgisayarların kasasını taşıyan tekerlek kitinin fiyatıyla gündeme geldi.

Dört tekerlekten oluşan kit, Kasanın yüzeyde rahat bir şekilde hareket ettirilip taşınmasını sağlıyor. Bu tekerlek kiti ağır bilgisayar kasaları için kullanışlı görünse de fiyat etiketi herkesten tepki topladı.

Apple’ın kendi resmi internet sitesi üzerinden satışa sunduğu Mac Pro Tekerlek Kiti tam olarak 23 bin 219 liradan satışa sunuluyor.

iPhone 11'den daha pahalı! Mac Pro'nun tekerlek kiti fiyatı dudak uçuklattı!

YALNIZCA MAC PRO MODELİYLE UYUMLU

Dört tekerlek ve bunları bilgisayara takmak için gerekli donanımı içeren Mac Pro tekerlek kiti, yalnızca Mac Pro ile uyumlu özel bir aksesuar olduğu için nispeten pahalı satılıyor.

Ayrıca şirket tarafından yapılan açıklamada tekerlek kitinin, ağır kullanıma dayanacak ve Mac Pro’nun ağırlığını destekleyecek şekilde tasarlanmış yüksek kaliteli malzemelerden üretildiği belirtildi.

Apple, tasarım, kalite ve müşteri hizmetlerine odaklanması nedeniyle genellikle rakiplerinden daha yüksek fiyatlara sahip olmasıyla biliniyor.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş