İmamoğlu’nun esnaf ziyaretinde ilginç diyalog: Ekmek gibi yesinler Ekrem’i

Bilecik’te çeşitli temaslarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla bir esnaf arasında ilginç anlar yaşandı. 60 ekmek büyüklüğündeki ekmek üzerine Ekrem İmamoğlu yazan fırını ziyaret eden İmamoğlu, “Ekmek gibi yesinler Ekrem’i diyorsunuz yani” dedi.

İmamoğlu’nun esnaf ziyaretinde ilginç diyalog: Ekmek gibi yesinler Ekrem’i
Yayınlama: 28.01.2023
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bilecik’e geldi. Teyfikbey Caddesi üzerinde esnafı ziyaret eden İmamoğlu, burada 60 ekmek büyüklüğünde ekmeğin üzerine Ekrem İmamoğlu yazan bir esnafı ziyaret etti.

İmamoğlu'nun esnaf ziyaretinde ilginç diyalog: Ekmek gibi yesinler Ekrem'i

“EKMEK GİBİ YESİNLER EKREM’İ DİYORSUNUZ YANİ”

Burada kendisine Vakfıkebir ekmeği ikram eden işyeri sahibi Metin Turan’a İmamoğlu, “Ekmek gibi yesinler Ekrem’i diyorsunuz yani” diyerek ekmeği tattı. İş yeri sahibi Metin Turan da, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu çok sevdiğini kendisine böyle bir ekmek hazırladığı söyledi.

İmamoğlu'nun esnaf ziyaretinde ilginç diyalog: Ekmek gibi yesinler Ekrem'i

“450’YE YAKIN YEREL YÖNETİME KATKI SUNDUK”

Öte yandan İBB Başkanı İmamoğlu, Bilecik’te 6’lı masanın il başkanları ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile bir araya gelip, gazetecilere açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, şunları söyledi: “Bu dönem yaptığımız dayanışmanın tüm Türkiye’de ne kadar etkili işler ve dönüştüğünü belirtmek istiyorum. Gerçekten 450’ye yakın yerel yönetime katkı sunduk, koştuk arayanın kapısına koştuk, kapımıza çalanla oturup proje konuştuk ve her yerde güzel eserler üretmeyi verimli eserler üretmeyi, yöresine katkı sunan yani Kars Susuz’dan, Edirne’nin İpsalası’na, Antakya’da Hatay’dan, Gaziantep Karkamış’ta sınırdan Sinop’un Dikmen’ine bütün ilçelerine Amasra’sına Türkiye’nin her yerini kadar bütün beldelere ilçelere büyükşehirlere dayanışma ruhu içerisinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi elinde hangi imkan hangi bilgi var ise paylaşma konusunda üstün bir gayret içerisinde olduk.

“KAPIMIZI KİM ÇALARSA ‘BUYURSUN GELSİN’ DEDİK”

Özel bir birim kurduk; bu birim sayesinde bilimsel, teknik bir çalışma sunduk. Cumhuriyet Halk Partili’yiz, ‘Cumhuriyet Halk Partili belediyeler gelsin’ demedik, Millet İttifakı Belediye Başkanıyız, İYİ Partili belediye başkanları gelsin demedik. Tam aksine kapımızı kim çalar ise buyursun gelsin, hizmet edelim dedik.

“KAPIMIZI ÇALANLARDAN BAZILARI MALUM İTTİFAKIN BELEDİYELERİ”

Kapımızı çalan bazı belediyeler malum ittifakın belediyeleri, ‘Ya bizi bilirseler başımıza iş açarlar’ dedikleri için onların hizmetlerini gizliden yaptık. Katkılarımızı gizliden sunduk. Yapmayız demedik, reklam yaparız da demedik. Allah şahittir, vallahi de billahi de demedik. Çünkü millete memlekete yapılan işin reklamını inanınız ki hayatım boyunca geçmiştir kul da bilir Allah da bilir, siz iyi yapın o bilinir. Zaten iyilik aslında bilinsin diye de yapılmaz. Memleket faydalansın diye yapılır. Hayat böyle bir şey ama bunu tersine çevirmek isteyen bir akılla karşı karşıyayız.

“AK PARTİ PROJESİ DİYE BİR ŞEY ÇIKTI”

Düşününüz ki ülkemizde hiçbir dönem yapılan hizmetler bir siyasi partinin hizmeti diye anılmamıştır. Ama bu dönem AK Parti projesi diye bir şey çıktı. AK Parti’nin yaptığı köprü, AK Parti’nin yaptığı yol. Allah’tan kork, onların hepsinde 86 milyon insanın parası var. Benim param var senin paran var öbürünün parası var böyle bir şey yok. Yani iyi şeyler yapılır alkışlanır, kötü şeyler yapılır eleştirilir. Ama benim projem diye bir kavram yoktur, bir siyasi partinin projesi diye bir kavram olamaz. Milletimizin projesi, devletimizin projesi.”

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş