HDP’nin keskin çıkışı sonrası Mansur Yavaş ismi Twitter’da gündeme oturdu

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, adaylık konusunda desteklemeyecekleri tek ismin Mansur Yavaş olduğunu dile getirdi. HDP’den gelen bu keskin çıkış sonrası Mansur Yavaş ismi Twitter Türkiye gündeminde ilk sıralara geldi. Yavaş’la ilgili kısa sürede 20 binin üzerinde tweet atıldı.

HDP’nin keskin çıkışı sonrası Mansur Yavaş ismi Twitter’da gündeme oturdu
Yayınlama: 07.01.2023
A+
A-

Türkiye 2023 seçimlerine kilitlenirken, bir yandan da 6’lı masanın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşısına çıkaracağı aday kafalarda soru işareti olarak kalmaya devam ediyor. HDP’nin adaylık konusunda nasıl bir tavır takınacağı ise şimdiden merak konusu.

MANSUR YAVAŞ İSMİNE SET ÇEKTİLER

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş’ın son açıklamasında “Bugüne kadar karşı çıktığımız tek isim oldu o da Mansur Yavaş. Onun adaylığına asla HDP seçmeni sıcak bakmaz. Bizim için denklemde yok.” ifadelerini kullanması kısa sürede büyük gündem yarattı.

BİNLERCE PAYLAŞIM YAPILDI

Gelişmenin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter’da TT oldu. Bu çıkış sonrası konu hakkındaki düşüncelerini dile getiren kullanıcılar binlerce tweet attı. Son olarak hashtag listesinin üst sıralarında yer alan “Mansur Yavaş” için 20 binin üzerinde paylaşım olduğu görüldü.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş