‘Fırsat eşitliğini hâkim kıldık’

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen uluslararası “İstanbul İnsan Kaynakları Forumu” dün başladı.

‘Fırsat eşitliğini hâkim kıldık’
Yayınlama: 06.12.2022
A+
A-

GÜLDEN ÇOKTAN İstanbul –  İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılan foruma mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye olarak fırsat eşitliği, şeffaflık, hesap verebilirlik, yenilikçilik ve liyakat gibi değerleri esas alan bir insan kaynağı kültürünü, kamu ve özel sektörümüzde yerleştirmenin gayretindeyiz. Son 20 yılda demokrasi, temel hak ve özgürlükler, altyapı yatırımları ile dijitalleşme alanlarında attığımız adımlarla, bu yönde çok ciddi mesafe kat ettik. Hangi inanca, görüşe, kökene sahip olursa olsun, hiçbir vatandaşımızın ötekileştirilmediği, ayrımcılığa uğramadığı, hayallerine giden yolda suni engellerle karşılamadığı bir iklimi ülkemiz genelinde hâkim kıldık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte ülkemiz insan kaynağının daha iyi yönetimi noktasında, kurumsal kapasitemizi daha da güçlendirdik. Vatandaşlarımızın becerilerini ve yetkinliklerini çok daha ileriye taşıyacak, kuşatıcı ve erişilebilir insan kaynağı modelini ülkemize kazandırdık.”

‘İki önemli proje var’

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Doç. Dr. Salim Atay da forumda yaptığı konuşmada “2023 yılında tamamlamayı planladığımız iki önemli projemiz var. Bu projelerden birisi İş Analizi, diğeri ise 5 yıllık Stratejik İnsan Kaynağı Planlaması’dır” dedi.

 

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.