ESOGÜ Rektörü Prof. Dr Kamil ÇOLAK’tan Hizmet Düşmanlarına 2. GOL

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak göreve başlamasıyla beraber, hem Eskişehir içi siyasi çekişmelere hem de Cumhur İttifakı üzerinden yapılmak istenen komplolarla uğraşmak zorunda olacağının sinyallerini, hem yerel basındaki kalemşörlerin asılsız iddialarına karşı bir mücadele vermesi gerektiği gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kaldığı tarafımıza gelen bilgiler arasında.

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr Kamil ÇOLAK’tan Hizmet Düşmanlarına  2. GOL
Yayınlama: 19.07.2022
A+
A-

Rektör Çolak göreve başladığı ilk günlerde devletin içine yuvalanmış, devletin, milletin ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruma iç güdüsü ile Emniyet ile iş birliği yaparak bu yapıyı çökertmiş, soruşturma ve adli kovuşturma sonucunda eğer varsa soruşturma sonunda çıkabilecek işbirlikçilerine karşı dik bir duruş sergileyerek on yıllardır kurum içerisinde bulunan, gelen her yönetime savaş açmayı kendine adet edinmiş arkasında hangi güçlerin olduğu belli olan, dışarıdan edindikleri ticaret erbabları ile yakın ilişkiler içerisinde bulunan amaçları “Bizden değilse yıkılsın, hiçbir hizmet yapamasın” mantığıyla hareket eden bir takım çapulcu kişiliklerle mücadele etme cesareti göstermesi kamuoyunda takdir ile karşılandı.

Yine bazı basın yayın organlarında Cumhur İttifakı, Vakıf ve Hemşericilik üzerinden yapılmak istenen oyunları ve  bu kalemşörlerin sadece algı yaparak Rektör beyi ve onun üzerinde Güzide Eğitim Kurumunu yıpratmak istemesi gün gibi ortadadır.

Bahsi gecen Kalemşörlerin ortaya attığı “Rektörlük Yönetiminde Emirdağlı olmadığı, Cumhur İttifakının ortağı Milliyetçi Hareket Partisinden kimsenin olmadığı iddialarıyla Rektör Hocayı yıpratma çabasında olması kamuoyunun dikkatinden kaçmadı.

İşin aslının hiçte öyle olmadığı Rektör Yardımcılarından Prof. Dr Ramazan ERDAĞ’ın Emirdağlı olduğunu, yine Rektör yardımcılarından Prof.Dr Kürşat Bora ÇARMAN’ın Cumhur ittifakı ortağı Mhp kanadından olduğunu Eskişehir Kamuoyunda bilinen bir gerçektir.

İslami bir Vakıf ismi zikreden bazı yerel basında yazan kalemşörlerinin asıl niyetinin isimleri açığa çıkarmak olduğu, ismi geçen İslami Vakfa yakın bir ismin veya isimlerin atanması durumunda ise “Cemaatler Eğitim yuvasını ele geçiriyor” diye manşet atmayı beklediği , Rektörlükte bulunan üst düzey hiçbir yöneticinin hangi cemaate bağlı hangi stk üyesi hangi memleketli, hangi siyasi görüşü benimsediğine bakılmaksızın sadece ve sadece Liyakatı esas alacağı Rektör beyi yakından tanıyan her kesimin bildiği bir gerçektir.

Rektör bey daha yeni göreve başlamasına rağmen esas niyeti sadece yapılacak hizmetleri engellemek ticaret erbabları ile yakın ilişki içinde olan, Üniversiteye çöreklenmiş bu yapı ile mücadele edecek  hem basında çıkacak yalan haberlerle ve yapılacak algılarla büyük bir mücadele edeceği  için şimdiden kendisine başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.

Halk Tabiri ile Rektör bey kalemşörlere, çöreklenmiş yapıya 2 inci gölü attı, bizede SON BASIN ailesi olarak kendisini tebrik etmek düştü..

Yapılan algı çalışmalarının gerçeği yansıtmadığının örnekleri.

 

 

 

Prof. Dr. Ramazan ERDAĞ

     1979 Emirdağ doğumlu olan Prof. Dr. Ramazan ERDAĞ, 1997-2012 yılları arasında TSK’da Astsubay olarak görev yapmıştır. Bu dönemde; 1999-2000 yılları arasında KFOR Harekâtı kapsamında Üsküp/Kuzey Makedonya’da Kosova Türk Görev Kuvveti Milli Destek Birliği’nde yurt dışı görevinde bulunmuştur. 2002 yılında İstanbul Küçükyalı’da Kara Kuvvetleri Lisan Okulu’nda İngilizce Tekâmül Kursu görmüştür. 2005 yılında Türkiye ile Ürdün arasında savunma işbirliği kapsamında kısa süreli Amman/Ürdün’de bulunmuştur. 2009 yılında Türkiye’nin Lider Ülke görevini üstlendiği NATO Mukabele Kuvveti Özel Harekât Unsur Komutanlığı (NRF 16&17) Karargâhı’nda görev yapmıştır. 2006-2011 yılları arasında Sakarya Arifiye’de Tank Palet Fabrikası olarak bilinen 1’inci Ana Bakım Merkezi’nde Tedarik Kısmında görev yapmış, 2012 yılında Erzincan 3’üncü Ordu Karargâhı’nda görev yapmakta iken 15 yıllık mecburi hizmet süresini tamamlamayı müteakip TSK’daki Astsubaylık görevinden istifa etmiştir.

     Prof. Dr. Ramazan ERDAĞ, ilköğrenimini Eskişehir Şarhöyük İlkokulu ve Ortaokulu’nda, ortaöğrenimini Balıkesir Teknik Astsubay Hazırlama Okulu’nda tamamlamıştır. 2003 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirmiş, Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalında 2008 yılında yüksek lisans, 2011 yılında doktora derecesi almıştır. 2012 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümüne Yardımcı Doçent olarak atanmıştır. 2014-2015 yılları arasında ABD’de Illinois Üniversitesi (Urbana-Champaign) Küresel Araştırmalar Merkezi (CGS), Silahların Kontrolü, Silahsızlanma ve Uluslararası Güvenlik Programı’nda (ACDIS) misafir araştırmacı olarak çalışmıştır. 2016 yılında Doçent, 2021 yılında ise Profesör kadrosuna atanmıştır.

     Prof. Dr. Ramazan ERDAĞ, 2012-2014 yılları arasında Bölüm Başkan Yardımcılığı ve Bölüm Erasmus Koordinatörlüğü, 2016-2017 yılları arasında Bölüm Başkanlığı, Anabilim Dalı Başkanlığı, Fakülte ve Enstitü Kurulu ile Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği; 2020-2022 yılları arasında Bölüm Başkanlığı, Anabilim Dalı Başkanlığı, Fakülte ve Enstitü Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. 2016-2019 yılları arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi Kurum Koordinatörü, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Yönetim ve Danışma Kurulu Üyeliği ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türkiye Bursları Koordinatörü olarak görev yapmıştır. 2018-2020 yılları arasında Rektör Danışmanlığı görevini yürütmüştür.

     Türkiye’nin son dönem dış politikası ve uluslararası güvenlik alanında ulusal ve uluslararası düzeyde yayınları bulunan Prof. Dr. Ramazan ERDAĞ, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Prof. Dr. Kürşat Bora ÇARMAN

     Prof. Dr. Kürşat Bora ÇARMAN Kars doğumludur. 1997 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimini 2003 yılında tamamlamıştır. Kars Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2006-2008 yılları arasında Yardımcı Doçent olarak görev yapmıştır. 2008-2011 yıllarında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Çocuk Nöroloji yan dal uzmanlık eğimini yapmıştır. Prof. Dr. Kürşat Bora ÇARMAN 2014 yılında doçent unvanını almış ve 2020 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda profesör kadrosuna atanmıştır.

     Prof. Dr. Kürşat Bora ÇARMAN Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Komisyonu üyeliği ve Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmüştür. 2018-2019 yılları arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Girişimsel olmayan Klinik Araştırmalar Etik Kurul üyeliği yapmıştır. 2019-2022 yılları arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevini yürüten Prof. Dr. Kürşat Bora ÇARMAN 18.07.2022 tarihinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevine atanmıştır.  

     Çok sayıda ulusal ve uluslararası düzeyde yayınları bulunan Prof. Dr. Kürşat Bora ÇARMAN, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Prof. Dr. Hakan DEMİRAL

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş